sunnuntai 30. lokakuuta 2011

Onnellinen sunnuntai

Ja taas on yksi viikonloppu selätetty pikakelauksella! Perjantaina lähettiin maalle rentoutumaan, lauantai kuluikin 100% rentoillessa, mikä tekee välillä ihan hyvää. Kun on viikonlopun kotona kaupungissa, tulee touhuttua ja tehtyä yhtä sun toista, ja jos ei mitään saa aikaiseksi niin itselleen ainakin huonon mielen laiskottelusta. Ja mikäs siellä maalla rentoutuessa, kun saa käydä valmiiseen herkulliseen ruokapöytään, nukkua pitkiä päiväunia sohvalla villasukat jalassa ja päästää koirat ulko-ovesta suoraan pihalle ulkoilemaan.. maalla on omalla tavallaan mukavaa, vaikka kovasti tässä elämäntilanteessa kaupungissa viihdynkin. Mutta kuka tietää, jos joku päivä maaseutu kutsuu juurilleen.

Tulin hetki sitten kotiin, poikkeuksellisesti autolla, sillä ensi viikolla lähdemme koiran kanssa pääkaupunkiseudulle eläinlääkäriin tämän sairastelun vuoksi. Mieli on jännittynyt ja vähän pelokaskin, mutta eiköhän me siitä selvitä, tavalla tai toisella. Tänään oltiinkin koiranäyttelyssä tuloksena ERI SA PU3, mikä on "ihan ookoo" mutta aina olisi voinut paremminkin mennä. Tuo harrastus ei ole meille kyllä missään nimessä vakava juttu, kunhan käydään höntsyilemässä, kun koira kerran on tasokas, onhan tuo jo suomen muotovalio, vaikka minulle ehdottomasti tärkeintä on se että koirat ovat perheenjäseniä ja ihania kainaloisia, parhaita ystäviä. Muu on sitten vain plussaa.

Ostin tänään kaupassa käydessäni Reilun Kaupan ruusuja, kun äitini kehui niiden säilyneen hyvänä todella pitkään. Rakastan leikkokukkia mutta ostan niitä valitettavan harvoin, vaikka ne tuovat kotiin sitä jotain. Ihana piristys alkavaan viikkoon, toivottavasti nuo tosiaan pysyvät hyvänä pitkään minua ilostuttamassa!


Nyt aijon ottaa ilon irti siitä, että kellojen siirron ansiosta biologinen ajantaju on vähän sekaisin. Tuntuu että kello olisi vaikka miten paljon, vaikka todellisuudessa on vasta alkuilta! Ennen kotiinlähtöä nappasin mukaani myös muutaman äidilleni tulleen naistenlehden, kierrätystä tämäkin. Naistenlehtiä tulee ostettua nykyään todella harvoin, itselläni blogit ovat korvanneet ne aika tehokkaasti. Kiva kuitenkin lukea välillä ihan oikeita lehtiä, joten nyt siis näiden kimppuun sohvalle ja pikkuhiljaa aivot pois off -tilasta ja ajatukset kohti alkavaa työviikkoa.


Olo on aika hyvä ja tyytyväinen nyt. Jotenkin on vain tunne, että elämä on nyt jotakuinkin hyvällä mallilla ja hyvissä käsissä. Tuskin se arki ja elo koskaan ihan täydellistä on, ja vaikka tässä huolta ja murhetta tällä hetkellä onkin, niin täytyy vain yrittää nauttia niistä pienistä onnen hetkistä. Koska kuka huomisesta tietää, en minä ainakaan.

Ihanaa loppusunnuntaita kaikille, nautitaan tästä päivästä!

3 kommenttia:

  1. Kiva postaus. :) Hyvää pian alkavaa uutta viikkoa sinulle!

    VastaaPoista
  2. moikka! löysin blogisi viikonloppuna, ja jäin heti koukkuun. en kuitenkaan löytänyt sitä bloglovinista, olisiko mahdollista lisätä sinnekin? (:

    VastaaPoista
  3. No mutta kiitos!! :) Ja hei hyvä muistutus, asia onkin pyörinyt mielessä tämän tästä, mutta aina jäänyt tekemättä. Nyt löytyy!! :)

    VastaaPoista