sunnuntai 16. lokakuuta 2011

Accessories..

Tässä aikani kuluksi eksyin Shopbopin sivuille surffailemaan, ja mitäs muuta kuin koruja ja asusteita. Olen sen verran harakka, että kaikki kiiltävät ja ihanat korut ovat mieleeni ja minulla onkin aina joku koru ylläni olo on todella alaston ilman mitään koruja tai edes korviksia korvissa..

Viime kesästä asti olen alkanut himoitsemaan keltakultaisia koruja. Tähän asti olen vannonut valkokullan ja hopean nimeen, mutta täytyy myöntää että kesällä sen huomasi, miten kultaiset korut etenkin ruskettunutta ihoa vasten  näyttävät todella hyvältä! Vuosi sitten ostin itselleni tämän Guessin kellon, joka on ihan lemppareitani pienen bling blinginsä ansiosta ;) Lisäksi kuvassa yksi Snö of Swedenin kaulaketjuista sekä rakkaimmat valkokultaiset sormukseni sekä Kalevala Korun Lumikukka -sormus. Snön koruista tykkään kovasti, niitä tänäänkin Stokalla hypistelin, mutta olen hieman pettynyt siihen miten nopeasti ne menettävät kiiltävyytensä ja "hohtonsa" käytössä..

Mutta kuten sanoin, tämä keltakulta -villitys on nyt päässyt siihen pisteeseen, että muutamat uudet keltakultaiset korvakorut tulisivat tarpeeseen, ja tietysti koruista tärkein eli kello! Guessin kelloa ostaessani tsekkailin myös Michael Korsin valikoimaa, mutta hopean värisistä kelloista sillon mikään ei sytyttänyt. Nyt tosiaan löysin muutamia vaihtoehtoja jotka voisin itsellenikin kelpuuttaa..




1. Nixon Oversized Chrono Watch on todella kultainen, simppeli ja kaunis kello. Samoin 2. Marc by Marc Jacobsin Large Henry Glitz Watch keltakultainen ihanuus sopivalla blingblingillä on myös mieleeni, eikä 3. Michael Korsin Oversized Rose Gold Watch ole myöskään hullumpi, juurikin niin suloisena punakultaisena versiona voisi olla hieman tavanomaista erilaisempi vaihtoehto! No, tässä näitä vaihtoehtoja nyt sitten on ja siitä vain miettimään. Taidampa laittaa joulupukille toivomuslistalle kultaisen kellon ;)

Eihän se kello yksinään kultaiseksi koruksi riitä. Kivoja kaulakoruja ja riipuksia minulla on muutamia kultaisinakin, mutta pelkästään kultaisia korvakoruja ei taida olla käyttökelpoisina yksiäkään!














1. Marc by Marc Jacobsin Pave Katie Bracelet ei kuvailuja kaipaa, tuohan on vaan kerrasaan niin upea, ja tämän voisin kuvitella sujahtavan omaankin ranteeseeni.. ja kaveriksi tottakai myöskin 2. Marc by Marc Jacobsin Pave Turnlock Studs -korvakorut, ja näissä se juttu on se blingbling tietenkin ;) No, Vuiska-tyttönä ei tarvitse sanoa huolisinko mielelläni heidän valikoimastaan myöskin jotain koruja kokoelmiini. Tietenkin!! Miten olisi vaikkapa Louis Vuittonin Bracelet Keep It -rannekoru? Im lovin it!!


Eikä hullumalta näyttäisi myöskin tämä Louis Vuittonin Bracelet Lock Me -rannekoru mustan sävyssä, kultaisin yksityiskohdin, tietenkin. Jaahas, pitääpä suunnitella loppuvuodelle Helsingin reissua..




No, näihin kuviin ja tunnelmiin on hyvä lopettaa tämänkertainen koruhaaveilu. Oikeasti minun täytyisi kirjoittaa vähintään viisisivuinen liiketoimintasuunnitelma, mutta olen sitä kiitettävästi koko viikonlopun siirtänyt.. Jos edes alottaisin ennen iltaa! Huomenna onkin sitten jännä päivä uuden työpaikan merkeissä, katsotaan kuinka käy ja millaista uudessa yksikössä on. Täytyy sanoa että hieman kyllä jännittää!! :)

kuvat lainattu: Shopbop & Louis Vuitton

2 kommenttia:

  1. Täällä toinen kultaa hurahtanut, vaikka ennen niin kovin valkokultaan ja hopeaan käännyin. Mutta kultaisen kellon jälkeen olen myös muita kultaisia asusteita katsellut ja yksi niistä on juuri tuo 1. rannekoru. Vähänkö olisi hieno.. :)

    VastaaPoista
  2. Se olisi kyllä aivan ihana minustakin!! :)

    VastaaPoista