lauantai 15. lokakuuta 2011

"Hei elämä vie, elämä tuo, ensin kädestä syö sit sielusta juo.."

 Nyt soi: Chisu - Minä ja mun pää

Viime viikko hujahti taas ihan älytöntä vauhtia. Töitä oli paljon, tein muutamat lisätyöt duunissa eli mm. semmosia 12h työpäiviä on mahtunut viime viikkoon. Olen siis ollut totaalisen poikki! Nyt kuitenkin ihana viikonloppu on täällä taas ja saa rauhassa ladata akkuja uutta viikkoa varten. Ensi viikolla onkin kaikkea uutta tiedossa noin muutenkin, nimittäin vaihdan työpaikalla työyksikköä!! Eli siis tavallaan uutta duunia tiedossa! Se on yleensä aika kuluttavaa, mutta ihan mielenkiintoista ja avoimin mielin mennään eteenpäin. Ja kuukauden päästä ollaan kuitenkin Barbadoksen auringon alla, joten eiköhän tässä jaksa ihan mitä tahansa ;)

Eilen oli vähän erilainen perjantai-ilta. Olin nimittäin Tampereen Vilassa private shopping illassa, eli magicpoks:n lukijoiden tyttöjen illassa. Ja olipa mukavaa! Kiitos vain tätäkin kautta järjestäjille ja Maj:lle mukavasta illasta! Ostoksiakin tuli tehtyä, eli varsin onnistunut reissu. Koti kuitenkin kutsui ajoissa pitkän päivän päätteeksi, aamulla oli kuitenkin edessä aikainen herätys.

Tänään olen sitten vähän tehnyt koulu/työjuttuja aamusta ja aamupäivän siivonnut, kyllä nyt kelpaa! Järjestin vaatekaapinkin uuteen uskoon ja vein häkkivarastoon ison pahvilaatikollisen vaatteita joita en kyllä tällä hetkellä käytä. Niitä laatikoita on sinne varastoon kertynyt enemmän ja vähemmän, täytyisi kai jossain vaiheessa saada aikaiseksi viedä niitä kirpparille tai jonnekkin kierrätykseen eteenpäin. Samalla totesin että nyt voisi taas vähän rajoittaa tätä shoppailua, tuli nimittäin tehtyä löytöjä ihan tuolta omastakin vaatekaapista ;) Noh, näin aina..

Ahkeroinnin päätteeksi vein pojat pitkälle lenkille, täällä Tampereella on ainakin ollut aivan ihana aurinkoinen syyspäivä. Lauantain kunniaksi ollaan siis ihan vaan relax ja rentoillaan, ja pukeutuminenkin on sen mukaista: mahdollisimman mukavaa! (Ylisuuri huppari on vanha kuin taivas mutta mukava kuin mikä, toppaliivi H&M, huivi Burberry, kengät Uggit) Nyt sitä pitäisi kai käydä vähän herkkuja hakemassa kaupasta iltaa varten..







Ihanaista syysviikonloppua!! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti