lauantai 22. lokakuuta 2011

in love with Henri Lloyd

Henri Lloyd on ehdottomasti yksi lemppareistani mitä vaatteisiin ja pukeutumiseen tulee. Ajattoman klassiset merihenkiset vaatteet ja asusteet miellyttävät silmää vuosi toisensa jälkeen ja kestävät käytössä uskomattoman hyvin, laatukin on siis erinomaista.

1. Jelena Stripped V Neck Knit on klassinen v-aukkoinen raitaneule, ja mielestäni paitsi erittäin fresh niin myös todella klassisen ajaton. Tälläinen laadukas neule pysyy käytössä ympäri vuoden, ihana kesällä rennommin farkkushortsien tai siistimmin tummansinisten housujen tai shortsien kera ja ihana ruskettunutta ihoa vasten! Muina vuodenaikoina tämä ihana raitaneula vaikkapa farkkujen kanssa on ajaton ja ihana yhdistelmä!
 
 2. Jelena Stripped Dress Knit lienee äskeisen raitaneuleen isosisko, mekoksi päivitetty versio. Tämänkin näkisin monikäyttöisenä mekkona joko piristysruiskeena talven keskelle ja varmasti myös loppukesän iltoihin valkoisten tennareiden tai sandaalien kaveriksi.
 
3 Tammi Hooded Sweat Dress on ihana rento kotivaate, tarkoituksella "liian iso" huppari on täydellinen lököilyvaate, leggarit ja villasukat jalkaan ja kotoinen rentoiluasu on valmis! Tälläisen haluan ehdottomasti omaankin vaatekaappiini, ja käyttöä tällekkin herkulle löytyisi vuoden ympäri. Syksyllä tuon voisi heittää aamulla ylleen koiria ulkoiluttaessa ja vaikkapa kesäiltojen venematkoille lämmikkeeksi.
 
 


4. Molly Tote ensimmäinen ajatus tästä oli, että "täydellinen rantakassi" Klassisen ajaton raitakassi olisi ihanteellinen kesälaukku rantareissuille tai venematkalle, kovin mielelläni kotiuttaisin moisen laukun myös Barbadoksen lomalle rantareissuja ajatellen..









 kaikki kuvat lainattu Henri Lloyd.

Sellaisia ihanuuksia tarjoili siis Henri Lloyd. Tämän syksyn/talven mallistossa eniten minua ihastutti ihanan lämpöiset villatakit ja neuleet. Merihenkisistä raitaneuleista tulee itselleni ainakin pääasiassa kesä mieleen, mutta kuten jo vaatteita esitellessäni useasti totesin, Henri Lloydin vaatteet menevät käytössä loistavasti ympäri vuoden! Suosittelen!

Noin muuten viikonloppu on alkanut varsin rauhallisissa merkeissä. Eilinen päivä oli aika rankka, sillä pieni koirapoikani on mitä ilmeisimmin sairastunut johonkin mystiseen sairauteen josta ei vielä ole sen enempää selkoa, mutta perjantai alkoi surua ja murhetta täynnä jo aamuviideltä.. työpäivän jälkeen sitten kävimme eläinlääkärissä, ja menemme pääkaupunkiseudulle erikoislääkärin tutkimuksiin 2.11.. Huolestuneissa merkeissä ja koirapoikia helliessä siis kuluu tämä viikonvaihde, kovin ovat rakkaita puikkonokkia. Yöunetkin venyivät miltei 12h mittaisiksi, ja kyllähän se tarpeen tuli paitsi kaiken huolen ja murheen niin myös viime viikon työväsymyksen kuittaamiseksi. Jos huomisesta ehtisi edes nauttimaan hieman enemmän ennen uuden viikon aloitusta.

Ihanaa viikonloppua silti kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti