keskiviikko 19. lokakuuta 2011

black & white

Viikon väsymystila on päässyt taas sellaisiin lukemiin että ei oikein tahdo mitään jaksaa. Uusi työpaikka uusine haasteineen tietysti tuo lisäväsymystä, mutta voi että eilisen päivän jälkeen oli olo kaikkensa antanut, eikä tuo eilinen pimeän harmaa sadepäiväkään yhtään piristänyt. Tänään töistä kotiin kävellessä auringon pilkottaessa pilven takaa olo oli paljon virkemäpi, vaikka ei tässä kehumista vieläkään ole!


Uusi työpaikka vaikuttaa oikein mukavalta ja uskon viihtyväni paikassa hyvin, paremmin kuin edellisessä. Tällä hetkellä hommat sujuu aika luontevasti, työt kun ovat tavallaan minulle ennestään tuttuja, talon tavat ja käytännöt toki aina omat ja erilaiset, ja niissä sitä opettelemista sitten onkin. Ensi vuoden puolella tulee todennäköisesti sitten lisähaasteita, mutta eletään nyt hetki kerrallaan.. Juuri töissä puhuimmekin, miten pian on jo joulu! Itsellä enää 25 päivää reissuun (jaa miten niin lasken päiviä!) jonka jälkeen onkin jo joulukuu, jouluhössötys ja siinä se tämä vuosi sitten olikin. Joulun aikaan yksikkömme on kolme viikkoa kiinni, saa nähdä lomailenko vai touhuilenko jotain muuta sen aikaa. Tuo loma kun tuli työpaikkavaihdoksen puolesta todella hankalaan aikaan, mutta asiat onneksi järjestyivät hyvin ja pääsen jo varatulle matkallemme! No, sehän se oli vähän ehtona että töihin tulen, että lomalle on päästävä ;)


Joskus on päiviä että olo on todella black&white, ei aina jaksa ajatella asioita niin monipuolisesti. Onneksi viikonloppu alkaa kohta jo häämöttämään, asia joka minua ainakin piristää kovasti.. Oman tämänpäiväisen mustavalkoisen mieleni vuoksi kuvatkin ovat aika black and white, ja olipa päällä tänään (ainakin päällysvaatteissa) samaa teemaa.. löysin nimittäin laatikon perukoilta viime vuonna syntymäpäivälahjaksi saamani Boomerangin ihanan lämpöisen ja pehmoisen palmikkohuivin. Lahjan antoi minulle eräs tärkeä ihminen, johon sattumalta eilen törmäsin ja siitä se ajatus sitten lähti..  Mukavaa vaihtelua siihen ainaiseen Burberryyni!

Tänään yllä kauluspaita H&M, farkut GT, trenssi Guess, huivi Boomerang, laukku Louis Vuitton

Nyt villasukat jalkaan, koirapoikien viereen sohvalle ja viikonlopun odotus -moodi päälle, kyllä se sieltä tulee.. :)

1 kommentti:

  1. Asusi vaikuttaa oikein kivalta ja niin, onneksi pian on viikonloppu. :)

    VastaaPoista