torstai 27. lokakuuta 2011

Viikonloppureissu maalle!

Huomenna on perjantai ja karistamme kaupungin pölyt jaloista (ja tassuista!) ja aloitamme viikonloppumatkan maalle kotikonnuille! Toivottavasti sää suosii meitä viikonloppumatkalaisia ja toivon kovasti että maalla olisi vielä vähän jäljellä syksyn kauniita värejä ja ruskaa ihasteltavaksi! Tänään siis vuorossa vähän siivoilua, aikataulun suunnittelua, vaatteiden silittämistä, pakkaamista.. Mukaan lähtee mukavia ja rentoja luottovaatteita, rentoiluviikonloppuna ei kannata nipottaa pukeutumisesta. Alla osa mukaan lähtevistä lemppareista, viikonlopun reissullehan nyt ei suuria vaatevarastoja tarvita, joten mitä monikäyttöisempiä ja helposti yhdisteltäviä vaatteita valitsee, sen parempi.

Mukana mm. Gantin v-aukkoinen neule, H&M:n vaaleanruskea lörttöneule, Marc O'Polon pitkä sininen kauluspaita/tunika, Gantin raitaneulemekko, piiiitkät lämpimät villasukat, Gina Tricotin luottofarkut, Malene Brigerin ihana kevyt huivi sekä Boomerangin lämpöinen palmikkoneulehuivi.

Ihanaa ja rentouttavaa viikonloppua kaikille!




Törmäsimpä muuten Facebookissa erääseen erittäin hyvin paikkaansa pitävään lauseeseen: If people try to bring you down, it means you are above them! Niin totta! Tuo piristi kummasti mieltä, sitä kun on kaikenlaista tullut tässä tämän syksyn aikana koettua ja kummallisia asioita vastaan. Täytyypä muistaa tuo lausahdus, kun seuraavan kerran joutuu mitä kummalisimpiin tilanteisiin..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti