lauantai 1. lokakuuta 2011

Lauantaita..

Ompas ollut mukava lauantai! Aurinkokin paistaa, mikä on ihanaa koska itse olen ainakin paljon energisempi aurinkoisella säällä! Aamu lähti käyntiin ystäväni Jennin kanssa aamupalaklubin merkeissä. Olimme siis Klubilla nauttimassa aamupalaa, lounasaikaan toki, mutta eikai se näin viikonloppuna haittaa? :) Aamupala oli ihan hyvä, sellainen perus aamupala, eikä alle yhdeksän euron hintakaan päätä huimannut. Toki jos brunssia kaipaa niin sitten melkein suosittelen Hullun Poron brunssia, joka on tarjolla lauantaisin ja sunnuntaisin. Myös Ravintola Elsa tarjoilee (vielä ainakin keväällä oli) Tampereella brunssia sunnuntaisin. Kiva tapa nauttia vähän jotain ekstraa viikonloppuisin, tosin Tampereella saisi olla enemmänkin brunssi/aamupalaa tarjoilevia paikkoja, aika vähiinhän nuo lopulta käyvät.

Aamupalaklubin jälkeen suuntasin kaupungille. Mitään tiettyä ei ollut tarkoituksena ostaa, 3+1 päivillä Sokoksella kävin, mutta sieltä ei tarttunut sitten yhtään mitään mukaan, niinkun ei koskaan aikaisemminkaan. Hulluja Päiviä odottelen ensi viikolla! Viime vuonna meni vähän överiksi ja tuli osteltua sitä sun tätä joka päivä, tällä kertaa on pakko olla vähän maltillisemmin ;)

Tyhjin käsin kaupungilta ei tarvinnut palata, sillä kotiutin Biancosta söpöset kiilakorkoiset nilkkurit! Ovat todella sirot ja korkeahkosta korosta huolimatta erinomaiset kävellä! Näihin rakastuin kovasti ja toivottavasti pääsevät ahkeralle käytölle myös, itselläni tuppaa nuo korkokengät jäämään vähän sellaisiksi spessukengiksi, vaikka kyllähän niillä kelpaisi ihan arkenakin köpötellä!

Tässä vielä uudet ihanat kenkäni, Bianco footwearin Makkai Boot, i-h-a-n-a-t!!


Eilen kävin hakemassa myös uudet silmälasini, kaksin kappalein! Pistin kamerankin vielä lataukseen ja niistä sitten myöhemmin! :)


Nyt soi: The Rolling Stones - Angie

2 kommenttia:

  1. Tosi kivan näköiset nilkkurit! Itse haluaisin samantyyliset mutta vaaleammat, mustia nilkkureita kun löytyy jo muutamat.

    VastaaPoista
  2. Ovat muuten aivan ihanat kengät, pääsivät tänään tositoimiin! Pitempikään tallustelu kaupungilla ei tuntunut missään, ihan unelmat kävellä :) Ainakin Tampereen Biancon liikkeessä näitä kenkiä oli vielä vaaleina, itsekin mietin pitkään kummat ottaisin..

    VastaaPoista