keskiviikko 19. lokakuuta 2011

Boomerang

Edellisessä postauksessa mainitsin ihanan lämpöisestä ja pehmoisesta Boomerangin kaulahuivistani. Siitä innostuneena päädyinkin surffailemaan Boomerangin nettisivuille, josta muuten löytyi myös verkkokauppa! No ihanuuksiahan sieltä löytyi..

Itse ihastuin kovasti merihenkiseen tyyliin ja klassisiin casual -vaatteisiin ja asusteisiin! Etenkin lämpöiset neuleet ja villapaidat houkuttelisivat kovasti.. Boomerangiahan myy Tampereella ainakin Duetto, jonne täytyy kyllä tehdä visiitti pikimmiten! :)

Boomerang on ruotsalainen vaatemerkki, joka on perustettu vuonna 1976. Se valmistaa scandinavian preppy -tyylisiä casual -vaatteita miehille ja naisille, jotka haluavat edustaa skandinaavista tyyliä myös pukeutumisessaan. Boomerangin neuleet valmistetaan etelä-Ruotsissa, Vegbyn kylässä.

kaikki kuvat www.boomerang.se

















7 kommenttia:

  1. Täällä Boomerang -fani:)
    Juurikin neuleet ovat niin laadukkaita,kestävät todellakin käyttöä! Viime vkolla ostin ko.merkin hameen,joka on siis aivan ihana arkeen!

    VastaaPoista
  2. Nuo on tosi kivan näköisiä. Olen myös merkin vaatteita katsellut, vaikka vielä ei yhtään kaapista löydy. :)

    VastaaPoista
  3. Ihania tollaisia perusjuttuja jota tarvitsee aina! Not to myself - panosta vaatekaapin peruspiilareihin eikä hooämmän rytkyihin :D

    http://larakoo.blogspot.com

    VastaaPoista
  4. Blogisi on uusi tuttavuus ja vaikuttaa kivalta. :) Itsekin aloitin bloggailun vasta heinäkuussa.

    Samoja juttuja olen Boomerangilta katsellut ja mikä mukavinta, törmäsin blogissasi samoihin Geoxin saappaisiin, joita olen jo pitkän aikaa harkinnut. Näyttivät niin kivalta jalassa, että taitavat sittenkin lähteä tilaukseen. :)

    http://styledecorblogi.blogspot.com/

    VastaaPoista
  5. Lennu: Minäkin olen Boomerangin hameita katsellut haaveillen, vaan ei yhtäkään ole vielä omaan vaatekaappiin eksynyt..

    Riina: Suosittelen lämpimästi testailemaan merkkiä, ja onneksi täältä suomesta aika hyvin liikkeistä merkin tuotteita löytyy! :)

    Laura K: Juu tässä itse kukin sortuu niihin hooämmän juttuihin, mutta sallittakoon se ;)

    Koo: Suosittelen todella lämpimästi Geoxin saappaita, ovat ihan varmasti parhaat saappaat jotka olen koskaan omistanut! Näistä aijonkin pitää todella hyvää huolta, että ovat ajattomana mallina sitten hyvässä kunnossa vielä ensi talvenakin. Tilaaminen Spartoolta ainakin omalla kohdallani sujui ihan moitteetta ja paketin tosiaan sai kotiovelle kuljetettuna alle viikossa..

    VastaaPoista
  6. Niin olen kuullut muiltakin saappaita kokeilleilta. :) Osaisitko yhtään sanoa tuosta koon valinnasta? Eli ovatko normaalia kokoa vai kannattaako ottaa eism. kokoa suurempi tai pienempi?

    VastaaPoista
  7. Koo: Hyvä kysymys! Itseasiassa ensimmäisenä kun saappat sain käteeni (ja jalkaani) ensimmäinen ajatus oli että olisi pitänyt ottaa ne yhtä kokoa pienemmät.. Kengän kärkihän on aika iso, ja aluksi minulle tuli tunne että kengät näyttävät hölmöiltä pitkän kärjensä vuoksi. Ensimmäisellä käyttökerralla kengät hieman hiersivät, mutta nyt enemmän kenkiä käyttäneenä totesin valitsemani koon olleen ihan täydellinen. Spartoon sivuilla muistaakseni luki kengän kohdalla, että voi valita ihan normaalia kokoaan vastaavan koon, ja sen mukaan myös minä toimin. Oma jalkani on kokoa 36 ja jotenkin se 35 olisi ehkä saattanut olla pieni. Toki aina helpompaa jos kenkiä voi sovittaa ihan livenä, mutta kaiken pähkäilyn jälkeen tulen siihen tulokseen että omaa kokoani vastaana 36 oli ihan hyvä valinta ja tykkään kengistä todella paljon, ovat ihan täydelliset, eikä pitkähkö kärkikään enää näytä silmääni kummalta ;) Jos Spartoolta tilaat, niin heillähän on ilmainen palautus ja uskoisin sen sujuvan ihan moitteetta, ainakin jos vertaa toimituksen sujuvuuteen! :)

    VastaaPoista