lauantai 29. lokakuuta 2011

Filippa K.

Aamuista huomenta maaseudun rauhasta! Täällä kahvikupin ääressä selailen nettiputiikkien antia ja Nelly.comin valikoimasta löytyi muutama ihanuus yhden lempparini Filippa K:n mallistosta. Lisäksi suureksi ilokseni huomasin, että Tamperelainen Putiikki Rannalla saa tammikuussa 2012 kyseisen merkin tyylikkäitä tuotteita myyntiin! Mikä ilouutinen, tuskin maltan odottaa!!

Filippa Knutsson ja Patrik Kihlborg ovat nimet Filippa K:n takana. Filippa K on vuonna 1993 perustettu ruotsalainen vaatemerkki, joka tarjoaa laadukkaita ja tyylikkäitä vaatteita miehille ja naisille. Filippa K on etenkin ruotsalaisten suuresti palvoma tuotemerkki, eikä ihme! Tyylikkäitä ja modernin minimalistisia, mutta samalla ajattomia tuotteita laadukkain materiaalein, minä tykkään!

Nelly.comista omaan vaatekaappiini voisin huolia mm. Niki Midwash Jeans farkut ovat ajattomat ja simppelit perusfarkut arkeen. Farkkujen kaveriksi kelpaisi Button Stripe Top -pusero, joka on ihanan fresh raitoineen, lisäksi kultaiset napit olkapäillä ovat ihana yksityiskohta. Takkifriikkinä ihastuin tietenkin. Trisha Belt Coat -takkiin, klassinen ja ajaton malli kestäisi käytössä varmasti useammankin kauden. Simone Short Boot ihastuttivat valikoimasta kaikista eniten!! Ihanat nahkanilkkurit kumipohjalla olisivat mitä parhaimmat kengät syksyyn, ja täytyy myöntää että nämä olisin tilannut heti, mikäli oikeaa kokoa olisi ollut tarjolla..

kaikki kuvat lainattu nelly.com







3 kommenttia:

  1. Filippa K:lla on kyllä ihania vaatteita, pidän kovasti. Mukavaa viikonloppua! :)

    VastaaPoista
  2. Itsekin olen Filippa K:n suuri kuluttaja! Kuvassa olevat kengät olen tilannut ja takkia kokeillut. Takki ei vaan valitettavasti ole päällä yhtä hyvännäköinen kuin kuvassa, koska selkään on lisätty pieni "yksityiskohta", sellainen ihme selkäpussi joka saa takin näyttämään vähän liian isolta, vaikka se ei muualta olisikaan..

    VastaaPoista
  3. No harmi ettei takki ollutkaan niin kiva! Mites ne kengät, mimmoset ovat? Nuo jäi ihan hirveesti polttelemaan mieleen, olisivat niiiiiiiin ihanat!! :)

    VastaaPoista