maanantai 24. lokakuuta 2011

maanantai


Viikonloppuna on mitä ilmeisimmin saatu univelat kuitattua, ainakin mitä tulee tämän aamun virkeystasoon. Olisipa helppoa jos joka aamu voisi herätä näin virkeänä kuin tänään, kellon soidessa 05:30 ;) No täytyy nauttia tästä nyt, sillä olen melko varma ettei tämä kovin pysyvä tila tule olemaan.. huomenna varmaan luomea painaa aamusella vähän enemmän.

Aurinkoinen sää tekee kyllä ihmeitä. Itse ainakin piristyn heti kun huomaan että ulkona on ihanan kirkas aurinkoinen sää. Ainakin Foreca lupaa Tampereelle vielä huomiseksi aurinkoa ja loppuviikoksi sadetta, parasta siis todellakin nauttia tästä niin kauan kuin aurinkoa riittää!

Töissäkin sujui tänään oikein mukavasti hyvässä seurassa, ja sattuipa vielä eräs tuttu edustaja kyläilemään ja kävimme poikkeuksellisesti koko porukalla hyvällä lounaalla, jo vain kelpaa näin maanantain piristykseksi! Tietenkin kotiin tultua postin mukana odotti yksi tylsä asia hoidettavaksi, eikai maanantai ole maanantai ilman pientä jobinpostia ;) Asiat on vain tehty hoidettaviksi, oli ne sitten mieluisia tai ei, eihän siinä muu auta.



Loma lähestyy ja häämöttää jo 20 päivän päässä!! Ajatukset pyörivät sitä suuremmissa määrin Karibian valkoisen hiekan ja paahtavan lämmön ympärillä, mitä vähemmän aamuja aamukammassa on.. Kovasti sitä jaksaa tsempata, kun on jotain mitä odottaa. Eilen vielä eksyin vähän H&M:n verkkokauppaan katselemaan löytyisikö jotain lomalle tilattavaa perusjuttua, mutta eipä oikein mikään sytyttänyt. Eikai sitä ihmeellisiä asukokonaisuuksia rantalomalle tarvitsekkaan. Kun vain tällä kertaa osaisi pakata simppelisti mukaan, itse pakkaan joka kerta ihan liikaa ja ihan turhia vaatteita ja asusteita mukaan! Edelliselläkin reissulla varmasti yli puolet vaatteista jäi käyttämättä, tosin nyt on edessä kahden viikon loma, joten eiköhän sitä vaatettakin tule käytettyä toisella llailla kuin seitsemän päivän tavallisella rantalomalla. No jos vanhat merkit pitävät paikkansa, niin allekirjoittanut kamppailee viimeistään lentokentällä check in:ssä laukkuun pakattujen ekstrakilojen kanssa.







Tänään päälle eksyi Magicpoksin tyttöjen illan shoppailusaldoa Vilan mustan paidan muodossa, joka on muuten ihan huippu ja ehdottoman monikäyttöinen! Tämän aijon ottaa myös reissuun mukaan. Muutenkin paita on juuri sopivan kevyt, ollessaan samalla tarpeeksi yksinkertainen arkeen mutta myös sopivasti asustettuna käypä iltamenoon tai after workiin. Tälläistä olenkin kaivannut! Ainoa miinus on sen lyhyehkö helma, mikä on vain tottumiskysymys, sillä olen pitkään tottunut pitämään vähän pidempiä paitoja. Jalassa Gina Tricotin Perfect Jeansit, täydellisesti istuvat ja ihanan pehmeät tummansiniset farkut jotka löytäessäni koin sellaisen elämyksen sovituskopissa että ostin samantien toiset samanlaiset mustina. Valitettavasti ovat todella kovan käytön vuoksi jo vähän kulahtaneet, täytyisikin tehdä uusi shoppailureissu kyseisiä housuja etsien, niitä täydellisiä farkkuja kun on todella hankala löytää, itselläni ainakin lahkeen pituus on lähes poikkeuksetta liian pitkä, toisin kuin näissä! Lisäksi asun kaverina Mexx:n jakku (luottovaate!!) sekä Burberryn kevyt huivi ja jalassa Vagabondin i-h-a-n-a-t korkkarit!


Totesimpa muuten, että jahka lomaltani kotiudun niin tälle tukalle on tehtävä jotain. Tuntuu ettei sitä enää saa mitenkään, pidennyksetkin ovat parhaat päivänsä nähneet joten uusintaan menevät nekin. Ennen kahden viikon lomaa paahtavan auringon alla, meriveden ja uima-altaan klooriveden liottamina on edes turha haaveilla hiuskuontalon uusimisesta. Antaa kärsiä sen minkä kärsii, ja korjaillaan sitten kun kotiin päästään ;) Näin on! Nyt siivouspuuhiin ja loppuillaksi sohvalle tähyilemään telkkaria, tuleehan sieltä tänään mm. Suomen huippumalli haussa!

Ihanaista ja aurinkoista alkuviikkoa kaikille!

1 kommentti:

  1. Oih,sinulla on todella nätti tyyli :) Ihanaa keskiviikkoa!

    http://elissabetes.blogspot.com/

    VastaaPoista