tiistai 1. marraskuuta 2011

"mul on kaikki hyvin tänään, ei voi pilata mun päivää mikään"

Postauksen otsikko kuvaa kyllä tämän päivän fiiliksiä ihan täysillä. Nyt on muutamien viimepäivien aikana sattunut pari aika hassua juttua, kun jutut ovat sujuneet juuri niinkuin on itse haaveillut niiden sujuvan, ja jotenkin on vain tullut asioita eteen joiden ääressä on tullut tunne että no juuri näinhän sen pitikin mennä! Silloin sitä oikein pysähtyy miettimään, että miten tässä nyt näin.. joten hyvä ja onnellinen fiilis tällä hetkellä, tästä täytyy pitää kiinni!

Iloisen mielen kunniaksi kävin tänään vähän shoppailemassa erinäisiä juttuja.. suuntasin auton nokan kohti Ideaparkkia, josta löytyi yhtä sun toista tärkeää ja vähemmän tärkeää ;) Mitään suuria shoppailuja en ole tehnyt aikoihin, olen koittanut jo ihan tuon reissunkin takia vähän hillitä ostoshimoja, mutta kyllä välillä pitää itseään palkita ja piristää!

Ideaparkissa suuntasin ensimmäisenä tietysti Gantille, lempivaatemerkkini shoppiin! Mitään erikoista en löytänyt, mutta ainahan sieltä jotain tarttuu mukaan. Onneksi sain ihanalta myyjältä hyviä vinkkejä uusien tuotteiden saapumisesta, joten täytyy lähiaikoina olla kärppänä paikalla katsastamassa ensi kevään uutuudet. Kuulosti nimittäin todella mielenkiintoiselta, mitä kaikkea Gantille on ensi kevääksi tulossa, tuskin maltan odottaa!! Mutta niin, mukaan tarttui siis ihan perus valkoinen pitkähihainen trikoopaita, tuote jota ei ole koskaan liikaa, ja jota käytän päivittäin.


 Sitten todellisena herkkupalana löysin Soaked in Luxuryn ihanan pitsipaidan, tälläistä olen etsinyt jo hyvän tovin. Koko vähän hämmensi, sillä rekissä oli jäljellä XS ja XXS ja ajattelin että no metsään menee kokojen suhteen.. myyjä kuitenkin vakuutteli että mars sovituskoppiin molempien kanssa, ja niinhän siinä kävi että tuo pienempi koko oli minulle juuri täydellinen, pakkohan se oli ostaa! ;) Myyjä kertoi vielä että tätä kyseistä mallia ei ole tullut heille kuin muutama kappale, joten toista samanlaista tuskin joka päivä kävelee vastaan. Vitsi että olen iloinen!! Alinna vielä huono kuva paidasta, mutta ainoa tapa näyttää miltä tuo ihanuus näyttää oikeasti :)


Näihin tunnelmiin tänään, huomenna onkin sitten jännä päivä Aistissa, taitaa olla minulle raskaampi päivä kuin koiralle. Toivottavasti meidän käy hyvin!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti