sunnuntai 23. lokakuuta 2011

Viitta-asiaa..

Tänään päivällä kipaisin nopeasti kaupungilla asioilla päälläni seuraavanlaista asua. Viime viikon pukeutumisratkaisut ovat olleet todella tylsiä ja arkisia, niissä ei paljon kehumista ole ollut eikä mielikuvitusta käytetty, mutta onneksi viikonloppuna sitä jaksaa paremmin miettiä mitä päälleen laittaa. Ollappa ikuinen viikonloppu! ;) No, eiköhän tämä arjen väsymys tästä ala pikkuhiljaa helpottamaan, kun tuosta työstressistäkin alkaa päästä eroon.. muutaman viikon kun vielä jaksaa. Ja kohtahan se lomakin jo on!


Tänään päälle eksyi viime kesänä hankkimani villakangasviitta, jonka käyttöä olen ehtinyt jo vähän odottelemaankin. Rakastan viittoja! Viitat tuntuvat olevan nyt kovasti in, itse etsin jo vuosi sitten sopivaa viittaa mutta eihän sellaista mistään silloin löytynyt, joten kesällä törmättyäni tähän loistoyksilöön päätin sen kotiuttaa heti. Tuntuihan se vähän hölmöltä heinäkuun helteillä kantaa kotiin villakangastakkia, mutta kyllä kannatti ennakoida tulevaa!

Tämä takki nimittäin pelastaa huonoimmankin asupäivän eikä näyttävyytensä vuoksi tarvitse rinnalleen kovin kummoisia kavereita, mustat pitkät nahkahanskat, simppelit saappaat, huivi ja perusfarkut riittävät. Pitkävartiset nahkahanskat löysin vasta viime viikolla Stockmannilta ja päätin ne heti ostaa. Aitoa, pehmeää nahkaa ja todella miellyttävät kädessä, ja muuten, mitä parhaimmat autolla ajaessa! Yllätyksekseni kassalla kassaneiti ilmoitti tuotteen olevan -20% alennuksessa, mikäs siinä! Siis entistä parempi ostos!!



viitta Soaked in Luxury, huivi Burberry, farkut GT, saappaat Vagabond, nahkahanskat Global/Stockmann, laukku Prada



2 kommenttia:

  1. Minulla tekee mieli hankkia myös pitkät nahkahanskat, mutta mietin niiden käytännöllisyyttä arkikäytössä. Tykkää myös itse käyttää hanskoja autolla ajaessa, mutta eikö riisuminen ja pukeminen ole hankalaa esim kaupan kassalla ? Elloksella olisi pitkät nahkahanskat alessa 25€, 40% alennus.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No vähän hankalathan ne ovat, mutta esimerkiksi juuri tuollaisen viitan kanssa ihan ehdottomat. Pukemista ja riisumista kassalla tms en koe hankalaksi, ja autolla ajokin sujuu hanskojen kanssa oikein hyvin. Hankalin asia lienee kuitenkin kellojen ja sormusten pitäminen hanskojen kanssa! Niin ja sen että täytyy vähän katsoa minkälaisen paidan viittatakin ja pitkien hanskojen kanssa laittaa, ettei hihat ole ihan koko aikaa tiellä :) Itse ostin omat hanskani syksyllä alesta stokkalta, ovat aitoa nahkaa ja todella miellyttävät kädessä!

      Poista