torstai 6. lokakuuta 2011

Voihan laiska loppuviikko!

Kylläpä on ollut uuvuttava viikko, etenkin nyt loppuviikolla ja tietysti viikonlopun lähestyessä tuntuu ettei jaksaisi enää yhtäkään aamuherätystä ja työpäivää. Onneksi saa taas todeta, että huomenna on perjantai, ihanaa!

Meillä on huomenna töitä vain puolikas päivä, jonka jälkeen suuntaamme työnantajan järjestämään espanjalaiseen illanviettoon oltuamme paras toimialue. No, itseäni tuo ei hirveästi liikuta oltuani talossa vasta 1,5kk ja ensi viikolla vaihdan toiselle toimialueelle, mutta kyllähän hyvä ruoka, juoma ja seura kelpaa! Vaikka  työpaikanvaihdoksen myötä tämänhetkinen duuni oli heti väliaikaisratkaisu, niin silti tuntuu taas kovin haikealta lähteä, kun on juuri alkanut hommat sujumaan ja paremmin tutustunut työkavereihin. Ensimmäiset viikot uudessa työssä oli kaikkineen tosi rankkoja, mutta toki myös kasvattavia. Nyt ne uudet haasteet ovat taas edessä ensi viikon jälkeen. Mutta ammatillisestihan tämä tekee vain ja ainoastaan hyvää, ja niinkuin eräs työkaveri sanoikin: kyllä tänne aina takaisin pääsee :)

 Mikäli huomenna ei venähdä kovin pitkäksi (vaara on suuri) olisi tarkoituksena käydä tsekkaamassa Hullut Päivät, mutta koska illanvieton kesto on hieman epävarmaa, olen ajatellut painottavani hulluilut viikonloppuun, niinkuin tietysti moni muukin! Mitään erityistä Hulluilta Päiviltä ei ole tarvetta ostaa, eikä mitään must have -juttua kuvastosta ainakaan tullut esiin, mutta ainahan sieltä jotain tarttuu mukaan ;) Viikonloppuna on luvassa muutakin ohjelmaa, mm. eurooppalainen ruokatori hämeenpuistossa on käytävä tsekkaamassa ja sunnuntaille on sovittuna myös brunssi, mikäs sen parempaa!

Mutta nyt on vaan laitettava aivot narikkaan ja mieli off -asentoon :) Ulkona sataa ja on pimeää, mutta Barbadoksen matkaan enää kuusi viikkoa!! Äkkiä se aika menee.. matkakuumetta ei muuten yhtään paranna se, että postiluukusta tipahti tänään uusin Mondo, eikä se että olen auttamattomasti koukuttunut suomalaiseen Lentokenttä -sarjaan.. itse ohjelman lähetysaikaan en sitä ole ikinä ehtinyt katsomaan, mutta onneksi kaikki jaksot löytyvät netistä. Suosittelen kaikille matkakuumeilijoille ;)

Ihanaa loppuviikkoa ja alkavaa viikonvaihdetta!




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti