tiistai 4. lokakuuta 2011

vapaapäivä kuvina

Tänään vietin tosiaan pitkästä aikaa ylimääräistä arkivapaata ja kylläpä se kelpasi! Aamulla oli tarkoitus lähteä kaverin + tämän vauvan kanssa aamupalalle Stokkalle, mutta beibi olikin valvottanut koko yön, joten aamupalatreffit siirtyivät toiseen ajankohtaan. Ymmärtäähän sen! Tässä vähän Mammin vapaapäivää, ta-daa:

Vapaapäivästä huolimatta heräsin tänään aikaisin, mutta toki koirapoikain kanssa lötköteltiin sängyssä vielä tovi ennen heräämistä..

..mutta vaativatpa nuo omansa, eli ylös ulos ja aamulenkille! Aamu oli aika kylmä ja sumuinen, ihan selvästi lokakuun tuntua ilmassa!
Aamureippailun jälkeen koirapojat saivat ansaitsemansa herkkuaamiaisen perinteisen nappula-aterian sijaan, onhan nyt eläinten päivä!

Aamupäivä jatkui leppoisasti kahvikupin edessä ja vähän opiskelutehtäviä ja toisen työn työhommia katsellen. Eihän siitä oikein mitään tullut, surffailuksihan tuo meni ;)
 

Puolen päivän aikaan oli pakko uhmata vesisadetta ja lähteä jälleen pikaulkoiluttamaan koirat, tyylikkäänä kuten huomaat.. alkoi ihan itseäkin naurattamaan tuoasu, varsinainen kassialma!
Takki on Boomerangin, huivi Burberryn, paita Filippa K, farkut GT, saappaat Hunterin

Jossain vaiheessa päivää sain päähäni huoltaa kengät syys/talvikuntoon! Ja kylläpä ne sitä kaipasivatkin, raukat..

Jahas, ylös ulos ja kaupungille. Muutama asia piti käydä hoitamassa joten hop hop suihkuun ja vaatteet niskaan! Näillä mentiin!
Takki veromoda, huivi Burberry, paida(t) H&M, farkut GT, kengät Bianco, laukku LV, silmälasit Gucci


Ja ta-daaaaa tulin kotiin "pienen" ostoskassin kanssa..

..ja melkein samalla vauhdilla oli pakko lähteä pikapikaa käymään lähikaupassa illan ruokatarpeita ostamaan. Kauppias hoitaa homman, no niin no..


Ja nyt ruoka valmiina ja kohta sen kimppuun ja loppuilta rentoutumista viinilasillisen parissa. Taisimpa vähän napata jälkkärisuklaatakin alkupalaksi.. nam!

Sellainen oli siis mammin vapaapäivä! Nyt ruoan kimppuun ja sitten keräilemään voimia huomiseen työpäivään ja loppuviikkoon, tietenkään huomenna alkavia Hulluja Päiviä unohtamatta ;)


2 kommenttia:

  1. Vastavierailulla ja sinulla on mukava blogi. Pidän tyylistäsi. :) Ja ihana tuo LV:si, katselin samaa, kun ostin damier kuosisen laukun, mutta päädyin sitten simppeliin Neverfulliin. :)

    VastaaPoista
  2. Tuo on kyllä ihan huippu laukku, livenä paljon kivempi kuin kuvissa! Neverfull on myös minun ostoslistalla jossain vaiheessa, se on vain niin classy! :)

    VastaaPoista