torstai 3. marraskuuta 2011

väsymystä ja takkiostoksia

Täällä kirjoittelee todella väsynyt Mammi.. eilinen oli uskomattoman raskas päivä. Aamulla herätys oli ihan luvattoman aikaisin (niinkuin jokainen arkiaamu) mutta erityisen päivästä teki matka Vantaalle eläinlääkäriin. Reissu meni hyvin eikä mitään pelättyä rakkaasta koirastani löytynyt, mutta ne huolen ja murheen täyttämät tunnit olivat tuskaisen pitkiä odotellessani koirani tutkimuksia. Sain olla mukana eläinlääkärin kliinisessä tarkastuksessa, jonka jälkeen koira rauhoitettiin syliini ja jouduin jättämään sen ammattilaisten hoiviin tutkimusten ajaksi. Emännällehän se oli ihan kamalaa, oman koiran rauhoittaminen syliin tuntui todella pahalta, vaikka asia ei minulle ammattini puolesta muuten olekkaan mitenkään vieras, mutta kun kyseessä on oma rakas lemmikki, niin pahaltahan se tuntuu.
 

Kaikkien näiden viikkojen stressi on vain nyt purkautunut ihan uskomaatomaan väsymykseen. Tänään töissä olinkin ihan kuin unessa ja sumussa, työkaveritkin sanoivat että ihan silmistä näkee miten väsynyt olen. No, onneksi tiedän että tämä on ohimenevää ja huomenna olen jo ihan entiselläni! Tänään töitä tultuani ajattelinkin olevani ihan vain rennosti, mutta teinkin pienen lenkin koirien kanssa ja  nyt istun tässä oman ja muiden blogien parissa, ihan rentouttavaahan tämä on!


Eilen tosiaan koiran ollessa eläinlääkärin tutkimuksissa, minulla oli useampi tunti aikaa kulutettavaksi ennenkuin sain hakea haukun kotimatkalle. Niimpä siis kauppoja kiertelemään! Shoppailufiilistä ei liiemmin ollut, mutta tarttuipa mukaani mitäs muutakaan kuin uusi takki!! Olen todellinen takkifriikki ja ei ole kauaakaan kun vannoin että nyt en saa ostaa enää yhtäkään takkia, kunnes..

..näin tämän ihanuuden Cubuksessa. Kyseisestä kaupasta en kyllä noin muuten itselleni löydä yhtään mitään, mutta tämä takki oli jotenkin kivan raikas, eikä hinnallakaan pilattu. Ulkoilen koirieni kanssa paljon ja rennot mutta lämpimät takit ovat päivittäisessä käytössä useaan kertaan. Tämä takki menee varmasti talvella pikkupakkasilla, mutta kyllä se jo tänään aamulenkille pääsi ylle, leggarit ja uggit jalkaan ja menoksi. Omistan ihan liian monta mustaa takkia, joten tämä valkoinen yksilö piristää kyllä vaatekaappia ja ainakin omasta mielestäni klassinen Burberryn huivini sopii takin kaveriksi kivasti. Taisi olla ihan hyvä ostos, vaikka kassalla vähän emminkin, mutta uskon tämän olevan monipuolisessa käytössä jahka ilmat vielä vähän viilenevät.

Mutta hei, huomenna alkaa taas viikonloppu! Itse aijon ainakin rentoilla ihan täysillä, ja nukkua kaiken tämän väsymyksen pois. Enää ensi viikko töitä, jonka jälkeen lähdetäänkin kohti Barbadosta. Alkaa jo vähän matkakuume iskemään, johan sitä täytyy ensi viikolla pakata!! Oi että!!

Kivaa ja toivottavasti aurinkoista viikonlopun alkua kaikille :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti