sunnuntai 13. marraskuuta 2011

Whoa, Im going to Barbados!!

Noniin, aika pistää blogi pariksi viikoksi talvilomalle. Ensi yönä 2.45 lähtee auton nokka kohti Helsinki-Vantaata, josta ensin tie vie aamukuudelta Tukholman kautta Manchesteriin ja sieltä päämääräämme Barbadokselle, jossa olemme paikallista aikaa huomenna illalla kuuden jälkeen, ja Suomen aikaan öööh reippaasti yli puolen yön.. eli matkustusta on luvassa melkein vuorokausi, josta lentoaikaa yli 17h. Huhhuh! Mutta onneksi päämäärä on (toivottavasti) kaiken sen arvoinen!

Vielä viime hetken peukutukset, pakkaaminen sujuu hitaasti mutta varmasti!

Laukku alkaa olla pakattuna, vielä pitäisi kotona pikaisesti vähän siivoilla että on sitten mukava tulla kotiin. Koirapojat lähtivät iltasella hoitoon vanhempieni luo, yritän ajatella että hekin pääsevät maaseudun rauhaan ikäänkuin omalle lomalleen, mutta itkuhan siinä tuli.. niisk! Kotona on todella outoa olla ilman koirien seuraa ja olen varma että reissussa ikävä tulee olemaan kova. Mutta kaksi viikkoa on kuitenkin aika lyhyt aika, pianhan pääsen jo takaisin rakkaiden puikkonokkieni luo <3

Nyt vielä viime hetken tsekkaus matkalaukun sisältöön, mitä kaikkea on unohtunut, pikainen siivous ja sitten muutamaksi tunniksi nukkumaan. Vähän on matkajännitystä ilmassa, vaikka aika rennoilla fiiliksillä lähdetään ilman sen suurempia suunnitelmia. Ihanaa loppumarraskuuta kaikille blogiin eksyneille, palaillaan linjoille sitten 29.11! Sitten onkin joulu jo niin lähellä että voikin sen hössötyksen aloittaa melkein heti ;)


                            "Life didn't begin in Barbados
                        It was just perfected here.
                         Long live life, Barbados."



1 kommentti: