sunnuntai 6. marraskuuta 2011

mammi loves LV


Täällä on vietetty sunnuntaita brunssin merkeissä hyvä ystävä seuranani. Oli paljon päivitettäviä ja juteltavia juttuja, ja kolmisen tuntiahan meillä taisi brunssin äärellä vierähtää.. aikahan menee kuin siivillä hyvässä seurassa! Kotiuduin siis hetki sitten tuolta hyytävästä säästä ja aloin alustavasti etsimään itselleni uutta laukkua, joka olisi tarkoitus joulukuussa käydä ostamassa jahka reissusta olen kotiutunut.. Louis Vuittonin Hampsteadin ostin viime keväänä, ja se onkin palvellut siitä asti minua melkein päivittäin. Tykkään laukusta kovasti, sillä se on vähän erilainen kuin muut perinteiset vuiskat, joita näkyy katukuvassa joka päivä.

Tykkään kovasti Vuittonin laukuista, mutta olen aika rajoittunut sen suhteen mitä itselleni niistä kelpuuttaisin. Speedyihin tai muihin perusvalikoiman laukkuihin suhtaudun vähän varauksella, sillä tykkään että laukkuni on vähän toisenlainen kuin muilla. Toisaalta, klassikoitahan ne, että mikä ettei.. Nyt on haussa juurikin vähän arkisempi laukku, johon joku perinteisistä malleista voisi soveltua hyvin, mutta silti mieltymykset vetää vähän toisenlaisten laukkujen pariin. Samoin kuosien suhteen olen hyvin tarkka, damier ebene on oikeastaan ainoa josta todella pidän, ja Hampsteadia ostaessa olikin selvää että laukun täytyy olla juuri sitä kuosia. Perinteinen Monogram kuosina menee pienen pienessä iltalaukussa (joka on muuten sekin ostoslistalla..) mutta suuremmassa laukussa itselleni ehdoton no-no.

 Eva Clutch on ollut ostoslistalla jo pitkään ja tarvetta sille löytyy. Tämän olenkin suunnitellut ostavani joulukuussa, jos en muuta keksi. Tykkään mallin siroudesta ja juhlallisuudesta, lisäksi se on hyvin monikäyttöinen. Totisesti olen tälle herkkupalalle sydämeni menettänyt! Onneksi joulukuu on pian.. ;)

 Yhtenä varteenotettavana vaihtoehtona olisi Saleya PM, ja täyttäisi juuri arkisen laukun kriteerit, lisäksi vetoketju laukussa tuo kivaa lisää, sillä matkustan kuitenkin kohtuullisen paljon ja kentillä ym. on kiva, että laukun saa turvallisesti suljettua vetoketjulla, kuin se että se ammottaa auki. Toisaalta tämä on vähän liiankin samantyyppinen Hampsteadini kanssa..


Stellar PM on laukku joka on tällä hetkellä ehkä suurin suosikkini arkikäyttöön. Musta simppeli laukku, jossa on tarpeeksi tilaa arkena mukana kulkeville jutuille. Lisäksi hihna tekee siitä monikäyttöisen ja pidän laukun mustasta väristä ja kuosista, niin ettei heti ensimmäisenä pomppaa silmään LV:n kuosi. Ja musta nahkalaukku kultaisine yksityiskohtineen on vain niin classy!

Bloomsbury PM miellyttää minua kovasti erityisesti siitä syystä että sen saisi olan yli pitkän hihnansa ansiosta. Tämä yksinkertainen laukku damier ebene -kuosilla olisi juuri passeli arkeen ja työmatkaan. Tosin laukku on sen verran erikoisen mallinen, että sitä täytyisi huolella päästä hypistelemään livenä ennen varsinaisen ostopäätöksen tekoa.



Viimeisenä muttei vähäisimpänä vaihtoehtona ihana Cabas Rivington joka on Stellarin jälkeen hyvänä kakkosena ostoslistalla arkilaukuista. Kultaiset ketju-yksityiskohdat tuovat siihen vähän ekstraa ja luksusta, ja pidän myös hihnojen mallista ja siitä miten niiden yksityiskohdat "jatkuvat" laukun päälle. Voisin hyvin kuvitella tämän omalle olalleni päivään jos toiseenkin, nyt taisi tulla paha valinta Stellar PM:n ja tämän välillä..

Tälläisiä pohdintoja siis täällä.. Eva clutch nyt on ihan must have vielä tämän vuoden puolella. Maailmalla on toki huomattavasti parempi valikoima Vuittonin liikkeissä kuin Helsingissä, mutta mielelläni Helsingistä laukkuni ostan, ja saahan sinne tilaamalla vaikka kuun taivaalta ;) Eniten sydämentykytyksiä aiheuttaa ehkä juuri tuo Stellar.. täytyypä ottaa puhelua Helsingin myymälään ja kysellä ko laukusta lisää.. Laukkukuume, se on vakava asia!

5 kommenttia:

  1. Ihania ja tuo Eva on kyllä ollut pitkään jo omallakin haavelistalla. Mietin myös, että jos ei mihikään matkalle lähdetä, niin "sijoitan" uuteen laukkuun osan veronpalautusrahoista. Muuten ne menee vaan ajan kanssa johonkin tililtä. Joten samanlaisia ajatuksia tääläkin. Malli on vielä hakusessa. Toisaaltaan Speedy on klassikko, mutta toisaalta ärsyttää kun sitä näkee niin paljon.. Pitääkin käydä miettimään ja surffailla LV:n sivuilla.. :) Mukavaa viikkoa!

    VastaaPoista
  2. Tuo Eva on kyllä pakko saada, taitaa itselläni käydä niin että ostan sen ensimmäisenä ja Stellar saa jäädä odottelemaan tulevaisuutta ;) Ihania kuitenkin kaikki, siellä sivuilla surffaillessa menee ihan sekaisin että minkä sitä nyt sitten haluaisikaan! Ihanaista viikkoa sinne myös!! :)

    VastaaPoista
  3. Eva clutch on erittäin elegantti, kelpuuttaisin mielelläni itsellenkin :)

    VastaaPoista
  4. No niin on, ja varmasti kestäisi aikaa käytössä lookinsa puolesta :)

    VastaaPoista
  5. Tiedätkö onko tuo saleya jokin kausilaukku, koska en löydä sitä vuittonin nettisivulta, tai sitten olen yksinkertaisesti sokea.. Vuittonin laukku olisi suunnitelmissa ostaa ja oikeastaan tuo saleya sulatti sydämeni, ensin ajattelin speedyä valkoisena, mutta saleya azur kiehtoo :) mahtaakohan tuota saleyaa sitten Helsingistä ollenkaan enää löytyä ?

    VastaaPoista