perjantai 11. marraskuuta 2011

Greeeeeen!

Kävin tänään vähän kaupungilla ja silmääni pisti kovasti vihreä väri jota oli kovasti esillä. Tuo tumma ja samalla raikas, intensiivinen smaragdinvihreä sävy tuntui toistuvan niin paidoissa kuin mekoissakin, sekä tietysti asusteissa. Ei mikään tyypillinen pikkujoulukauden väri, mikä on tietysti ihan positiivinen asia niiden ainaisten pikkumustien ja punaisten joukossa.

Itse taidan vähän vierastaa vihreää, vaikka ihastelen aina tyylikkäästi puettuja asukokonaisuuksia, joissa kyseistä väriä on. Toisille se vain sopii kuin nenä päähän! Vähän sama juttu itselläni on punaisen kanssa, toisille blondeille punainen sopii todella hyvin, mutta itse näytän ihan kummalliselta mikäli ylläni on jotain punaista vaatetta. Siinäpä siis väri jota tuskin kukaan tulee päälläni näkemään! No, never say never..




Yllä Marieclaire.co.uk sivustolta bongattuja ihania vihreitä asukokonaisuuksia, jotka mielestäni sopivat kantajilleen ihan täydellisesti! Ensimmäisen kuvan Kate Moss nyt onnistunee missä asukokonaisuudessa tahansa. Pirteä vihreä maksimekko yhdistettynä rentoon nahkatakkiin on ihan täydellinen yhdistelmä! Toisessa kuvassa Zoe Saldanan tyylikäs iltapuku on vaan niin täydellinen. Huokaus!


 

Niinpä siis Polyvoreen aikaa kuluttamaan vihreiden asujen ja asusteiden pariin! Kun sitä aikansa katselee, niin ihan hyvältähän se alkaa näyttää ;) Ehkä ensi kevääksi saamme lisää vihreää? Ainakin VILAn mallistossa näytti olevan enemmän ja vähemmän ihania vihreitä asuja. Minä tykkään, ja ehkä aijon opetella kyseistä väriä käyttämään!

Ihanaa viikonlopun alkua kaikille, täällä viikonloppu kuluu täpinöissä ja jännityksessä matkaa odotellessa, pakatessa, silittäessä, pyykätessä, siivotessa...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti