lauantai 12. marraskuuta 2011

mammi loves Mulberry too!

No tottakai nyt täytyy myöntää, että jos LV on yksi heikkouteni, niin kyllä sitä on myös Mulberry klassisine laukkuineen. Muusta Mulberryn tuotannosta en niin paljon välitä kuin laukuista, mutta toki toiset heikkouteni kengät ja huivit ihastuttavat myös heidän valikoimassaan. Ai niin, tottakai klassikkojen klassikko, Check Scarf Cashmere, on yksi must have, mutta siitä olen kuiskannut joulupukille ihan erikseen ;)


No niin, miten olisi klassinen Alexa kauniissa ruskean sävyssä? Ei huono valinta. Toisaalta alan aina näiden "true klassikkojen" kohdalla miettimään, haluaisinko sittenkin jotain vähän erilaista itselleni..

..jota voisi olla esimerkiksi tämä ihana Bella Hobo. Tämä on ihan näköiseni musta ihanuus! Ensimmäinen ajatukseni oli että onkohan tämä nyt vähän liian tätimäinen, mutta tämän kyllä näkisin omalla olallani keikkuvan! Im in love!
 LV:n Eva Clutch on saanut kilpailijan! Tällä hetkellä hyvänä kakkosena kirii Mulberryn i-h-a-n-a Daria Clutch. Tätä olen toki ihaillut varmasti yhtä kauan kuin LV:n Eva Clutchia, mutta jotenkin tämä oli päässyt unohtumaan (mitä kyllä ihmettelen suuresti, miten tälläinen VOI unohtua!!) Toisaalta Eva olisi käytännöllisemi olkahihnansa ansioista, toisaalta tässä on sitä jotain, missä yksi olkahihnan puuttuminen ei paljon paina ;)
 Hello lover, Daria Medium Hobo! Siinä missä Bella Hobo miellytti silmääni, tekee tämä Daria ihan samoin. Tämä laukku on livenä paaaaljon edustavampi kuin kuvissa. Ihana musta laukku ja niin classy suloisine yksityiskohtineen. Etenkin tuo punottu kahvaosa on kovasti mieleeni. Yummy!
 Hieman erikoisempana vaihtoehtona Holly Tote voisi olla käytännöllisyyden käytännöllisyys! Oli minulla miten suuri laukku tahansa, se on aina täpöten täynnä, joten siinä tapauksessa tämän kanssa voisi tulla hieman ongelmia ;) Olkahihna tuo taas plussaa, ja hopeiset kiiltävät yksityiskohdat konjakin värisen nahkan kaverina ovat todellakin makuuni.
 Hei, Mulberryä koirakavereillenikin!! Koirani ovat puettavaa mallia lyhyen turkkinsa ansioista, ja nyt kyllä osui ja upposi tämä Knitted Dog Jumper! Olisihan se aika tyylikästä köpötellä tuolla Mulberry olalla, ehkä myös kaulalla koirat puettuna samaan kuosiin ;) Näitä ei kyllä sovittamatta uskalla ostaa, sillä nuo pikkuvintit ovat vähän haasteellisen mallisia vaatteille. Mutta voi kyllä, haluan!!
No siinä se nyt on, Check Cashmere Scarf! Mmmm, täytyy olla kilttinä ennen joulua... On se vaan kaunis, ei siitä mihinkään pääse, vaikka kyllähän tämä tulee joka toisella kaupungilla vastaan, mutta tulkoot ;) Ajaton klassikko, what more can I say?

Myös tämä ihana pinkki-nude Tree Wrap Foxglove Pink huivi sai sydämeni pamppailemaan! Tuossa pinkissä on jotain mistä pidän, ja nuden kanssa yhdistettynä siitä tulee täydellinen. Jaahas, lisää ostoksia must have -listalle. Tämä on vaan niin syötävän ihana, eikö totta!?

1 kommentti:

  1. Uskon, että meidänkin karvakuono ulkoilisi mielellään tuossa Knitted Dog Jumperissa! ;)

    VastaaPoista