tiistai 8. marraskuuta 2011

Airport style

Tällä hetkellä ajatukset pyörii enemmän ja vähemmän kuuden päivän päästä koittavassa Barbadoksen lomassa. Tein jo vähän listaa mitä täytyy vielä ostaa, mitä pakata, muistaa tehdä... kaikkea sitä, onneksi on viikonloppu vielä edessä ennen lähtöä, ei tässä arkena oikein ehdi mitään sen suurempia saamaan aikaiseksi. Huomenna onneksi parturiin hoidattamaan pidennykset kuntoon! Siitä onko se hyvä idea ennen reissua en mene takuuseen, mutta jotain tälle kuontalolle on tehtävä, ei mene enää edes coolista surffitukasta tämä reuhka ;)

Lentoasua olen myös kovasti pohtinut, edessä on 17h matkustus ja jotain mukavaa, tarpeeksi lämmintä mutta kevyttä täytyisi keksiä päälle. Ihan Uggit jalassa ei täältä marraskuisesta kotisuomesta huvittaisi lähteä, mutta ihan ballerinoillakaan ei viitsisi liukastella kentälle, saati ainakaan kuun lopussa kentältä kotiin! Eksyinkin siis aikani kuluksi netin syövereihin vakoilemaan mitä nämä julkkikset ja muut supertähdet ovat valinneet asukseen lentomatkalle..

 Ihana Cameron Diaz ja varma valinta: farkut, mukavat kengät, iso laukku ja ihana lämpöinen huivi johon kietoutua kylmässä lentokoneessa..
 Ihanan Kristin Cavallarin asussa on jotain sellaista mitä voisin itsellenikin valita ensi viikon lennolle, tosin ihan tuollaisissa koroissa edes minä en lähtisi matkustamaan ;)

 LeAnn Rimes näyttää niin kauniilta mustassa asussaan. Yksinkertaisesti: tyylikästä!
Rosie Huntington-Whiteley luottaa myös asuvalinnassaan mustaan, ihanaan lämpöiseen jättihuiviin sekä pirteään oranssiin laukkuun, mitäpä tuo asu olisikaan ilman tuota piristysruisketta!

Tämänkin ihana Cat Deeleyn asun voisin valita itsellenikin, tosin taas täytyy nuo korkkarit skipata! Mutta ihanan fresh ja raikas asu sen ainaisen mustan sijaan..

Tai sitten voi tehdä kuten Lily Allen ;) No, ehkä ei kuitenkaan.. voi olla että matkaseurani jatkaisi matkaa ties minne vieläkin kauemmas..

2 kommenttia:

  1. Hei Mammi! Kiva kun jätit käynnistäsi muiston minun blogiin<3! Kiitos siitä;) Tosi mukava tutustua uusiin blogeihin ja sen ihaniin blogittariin!!

    Summa summarum noista lentoasuista; iso jättihuivi taitaa olla ihan must!?

    VastaaPoista
  2. Kiva kun kävit!!

    Totta, kyllä iso jättihuivi/shaali tms. on yksi tärkeimmistä asusteita jonka ympärille mukavaa lentoasua täytyy alkaa miettimään :)

    VastaaPoista