lauantai 6. elokuuta 2011

Syksyn lookia miettimässä..

Tässä lauantai-illan ratoksi innostuin selailemaan nettikauppoja ja Polyvorea se syyslook mielessäin ja johan tässä alkoi tekemään yhtä sun toista vaatetusta mieli, vaikka täysin kesäihminen olenkin.

Tilasin kesäkuussa (ainakin ajoissa) Soaked in Luxuryn villakangasviitan, jollaista olen jo muutaman vuoden etsinyt täysin sopivaa kuitenkaan löytämättä. Eli siis sovittamatta ihan hurmiossa klikkailin itselleni takin, jonka saatuani totesin olevan täydellinen! Tämän ehkä hieman erilaisemman syys/talvitakin ympärille siis alkaa tämän syksyn vaatekaapin kokoaminen. Aika perusvaatteilla ja ajattomilla klassikoilla siis mennään. Oma ongelmani on syksyisin ja talvisin tummiin ja vähän tylsiinkin värehin jumiutuminen, siinä missä kesällä on ihana pukea ruskettunutta ihoa vasten jotain värikästä ja raikasta. Täytyisi ottaa vaikka tämän vuoden haasteeksi löytää joitain väripilkkuja myös syys/talvipukeutumiseen!

Alla olevassa kollaasissa on useampi vaate/asuste jonka jo omistan, mutta muutamia himotuksia syksyn varalle kuitenkin löytyy. Etenkin hyvät kengät, heikkouteni, ovat (yllätys yllätys) ostoslistalla. Samoin viitan kaveriksi haussa mustat, tyylikkäät pitkävartiset nahkahanskat. Tiedä sitten löytyykö niitä enää mistään, viime vuonna kyllä näin useammassakin kaupassa, mutta liekö sitten jo ihan last season kun meikäläinen aiheesta innostuu ;) Jää nähtäväksi!

syksy 2

Kuvat: Polyvore

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti