sunnuntai 21. elokuuta 2011

Sunnuntaifiilis!

Olipas kiva viikonloppu! Kovasti kaikkea menoa ja touhua mikä on tietysti hyvä, mutta kyllä sitä melkein yhden ylimääräisen lepopäivän tarvitsisi. Lauantai meni iltapäivään asti aika lailla pelastusarmeijalle, mutta illalla taas lähdettiin Tampereen yöhön ihmettelemään Blockfestin tarjontaa ja hauskaahan meillä oli! Tänään olen yrittänyt vähän siivoilla ja rentoilla keräämällä voimia tulevaan viikkoon. Illaksi odottelen vielä yhtä tärkeää puhelua ja loppuillan aijonkin löhöillä sohvalla telkkaria katsellen. Niin se vaan on maanantai huomenna ja jännä viikko edessä!

Ostin loppuviikosta Stokkalta pari kivaa juttua! Gantin beigen maton kylppäriin jo olemassa olevien Gantin saman väristen pyyhkeiden seuraksi (olen todellinen Gant -fani!) sekä kaksi tummansinistä käsipyyhettä Lexingtonilta. Ihania ostoksia siis!

Huomenna onneksi vasta kymppiin töihin, maanantai-aamujen herätykset ennen kello kuutta ovat aika killereitä, joten vähän tavallista pidemmät aamu-unet tulevan nyt enemmän kuin tarpeeseen ;) Ensi viikolla suunnitelmissa myös pieni shoppailukierros, mielessä muutama himotus jotka olisi kiva saada itselle syksyksi, niistä ehkä myöhemmin :)

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti