perjantai 12. elokuuta 2011

Minne katosi päivät..

Voi tätä ensimmäistä ja samalla kovin kiireistä työviikkoa! Paluu töihin sujui ihan mukavasti, energiaa on ollut kiitettävästi ja kivojen työkavereiden kanssa työskentely taas pienen tauon jälkeen mukavaa, vaikka välillä tuntuukin että vuorokaudesta loppuu tunnit kesken. Tänään olin iltavuorossa ja koska meillä on perjantaisin työajan lyhennys, niin työpäivälle jäi pituutta vaivaiset kuusi tuntia. Tulin siis hetki sitten kotiin ja ulkona oli kovasti vielä kesän tuntua aurinkoisessa illassa, ajattelinkin koirat ruokittuani tehdä vielä illemmalla kunnon lenkin karvakuonojen kanssa. Ei siis vielä vaivuta syksyyn, ensi viikolle luvattiin vallan +20C koko viikoksi, joskin vähän epävakaista, mutta lämmintä kuitenkin!

Photobucket

Tämä viikonloppu taitaa mennä aika rauhallisissa merkeissä. Sunnuntaina olisi tiedossa pieni matka Turkuun koiranäyttelyyn, muuten aijon ladata akkuja edessä olevaan rankkaan työviikkoon, kovasti on hommia tiedossa. Muutenkin ensi viikolla on töissä aika jännät paikat, selviää nimittäin uusia avattavia virkoja! Itse näin "virattomana" kovasti siis jännitän kuinka meidän käy! Perjantaina onkin sitten työporukalla illanistujaiset Huittisissa, menemme erään työkaverimme luo rapujuhliin. Itse olen saanut kontolleni rapujen tilaamisen, joten huomenna täytyisikin vierailla kauppahallissa Nygrenin kalakauppiaan juttusilla! Rapujuhlat ovat kyllä varma kesän loppumisen merkki, mutta ehdottomasti kokeilemisen arvoinen juttu, itse pidän kovasti tunnelmasta ja ravuista tottakai, vaikka seuraavana päivänä usein päähän sattuukin tavallista enemmän ;) Lauantaina sitten saa jatkaa vähän toisenlaisissa juhlissa, sillä menemme ystäväni kanssa Blockfesteille fiilistelemään mm. Looptroopia ja itse odotan kovasti Cheekin keikkaa, herran tuotantoa kun on tullut kevään ja kesän aikana kuunneltua enemmän ja vähemmän, lyriikat ovat vaan kolahtaneet kunnolla. Etenkin lenkkimusana ja fiilisteynä toimii!

Mutta nyt viikonloppuvaihde päälle, lenkkikuteet ylle ja karvakuonot ulkoilemaan! Sen jälkeen Cheekin sanoin "fresh on kollarit ja tukka ponnarilla" ja mukava asento sohvalta. Tänään ei oo kiire minnekkään :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti