keskiviikko 17. elokuuta 2011

Elämä on hetkissä

Ompahan ollut kiireinen viikko! Aika on mennyt kuin siivillä kohti viikonloppua, mikä on tietysti ihan mukavaa, mutta joka päivä kiirettä ja ylitöitä alkaa pikkuhiljaa tuntumaan ja painamaan väsymyksenä. Meillä on töissä tällä hetkellä aika härdelli ja kiireistä, eikä yllättävät sairaslomat yhtään paranna tilannetta.. No, kaikesta selvitään ja olen aina ollut sitä mieltä, että ennemmin kiirettä pää kolmantena jalkana kuin lorvailua! Kertyypä ylityötunteja joita voi sitten käyttää ylimääräisinä vapaapäivinä johonkin kivaan, positiivista ajattelua siis..

Tänään olen 10h työpäivän (ilman ainuttakaan taukoa!) jälkeen jaksanut olla reipas kotonakin, muutaman kahvikupillisen jälkeen siivosin, touhusin ja pesin vähän pyykkiä sekä tein koirapoikien kanssa aika pitkän lenkin lämpimässä elokuisessa illassa, ei voi siis moittia laiskuudesta tänään. Tosin, eilinen ja toissapäiväinen ilta menikin päiväunien merkeissä, joten oli jo aikakin ryhdistäytyä.

Tein aika kivan löydön kotiin tällä viikolla, Zara Home:n tuoksutikut black vanilla tuoksulla. Idea on siis se että tuoksupulloon laitetaan kasa tikkuja, joiden kautta huoneeseen tulee pikkuhiljaa hyvää tuoksua. Itse rakastan vaniljan tuoksua ja tämä oli siis tosi ihana löytö! Alkuun tuoksu tuntui aika voimakkaalta, mutta ohjeissa sanottiinkin että tasaisin tuoksu tulee n. 2 päivän kuluttua. On se vain ihanaa kun on hyväntuoksuinen koti!

Photobucket

Aamulla oli sen verran huono-onninen päivän aloitus, että sekä olohuoneesta että keittiöstä paloivat lamput saman aikaisesti! Tänään en sitten enää ehtinyt käymään kaupassa hakemassa uusia lamppuja, joten tämä ilta saadaan fiilistellä tunnelmavalaistuksella ja tietysti aavistuksen syksystä tuovat kynttilät. Kesästä muistuttamassa on omasta mökkirannasta kerätyt kivet, tuovat ihanaa merellistä fiilistä alkavaan syksyyn. Olen laittanut näitä myös läpinäkyvään lasiastiaan tuikkujen keskelle!

Photobucket

Ja kun kesämuistoihin päästiin (kesäähän siis ON vielä jäljellä!!) niin eteisen lipaston päällä peilin nurkassa roikkuu muistoja Pariisista, avaimenperä joka odottaa vielä sopivia avaimia. Ja peilissä tietysti muistutuksena ripsihuoltoaikani tamperelaiseen Hyvinvointikeskus 7. taivaaseen, on muuten varmasti paras ripsipaikka tässä kaupungissa!

Photobucket

Nyt loppukiri kohti loppuviikkoa ja viikonloppua, jolloin onkin kaikkea mukavaa tiedossa, mm. rapujuhlat sekä tietysti blockfestit! Tuskin maltan odottaa! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti