maanantai 8. elokuuta 2011

Arkiasuja syksyyn

Ensimmäinen lomanjälkeinen työpäivä sujui yllättävän hyvin! Viime yö tosin kului enemmän ja vähemmän valvoessa ja kelloa katsoessa, ja tänään täytyikin pienet päiväunet ottaa töistä kotiuduttuani. Nyt täytyisi kunnolla skarpata urheilun suhteen taas syksyn saapuessa, se kummasti piristää ja virkistää mieltä, kun vaan saa itseään niskasta kiinni. Toki koirat vaatii omansa, mutta kuntosalijäsenyyden uudelleen elvyttäminen on myös suunnitelmissa, sen oikean salin löydyttyä..

Tänään olen jälleen viettänyt aikaani nettikauppoja selaillen ja muutama tilauskin on tullut klikkailtua kotia kohti. Alla H&M:n sovitushuoneen antia ja mietintöjä ihan perus arkiasuista, joilla lompsia töihin, kaupungille, asioille jne. Töissähän minulla on työasu joten erikseen ei tarvitse työpukeutumista miettiä. Toki osan aikaa olen myös toimistossa, mutta koska meidän "avokonttorissa" ei ole mitään erityistä pukeutumisohjetta ja muutenkin varsin epävirallisina ollaan, niin ihan normaaleissa arkivetimissä sielläkin pärjää. Toki sitä itse haluaa ehkä vähän jotain siistimpää laittaa toimistoviikkoina päälleen, ettei ihan leggareissa ja uggeissa lompsita paikalle, mutta ihan farkkulinjalla pärjää meidän officessa.

Ensimmäisenä tosiaan arkipukeutumista työmatkalle, kaupungille, asioille jne. Maanläheisillä väreillä ja aika basicilla mennään, syksyn tullen ihania konjakin värisiä nahkakenkiä ja asusteita, tummaa denimiä, sinistä ja valkoista.. classy!
Photobucket Photobucket

Sitten rentoiluasuja kotiin, urheiluun ja rentoiluun! Mukavuus ennenkaikkea :)
Photobucket Photobucket

Tämä päivä suotakoon ihan luvan kanssa lusmuilulle ja työpäivästä selviytymiselle. Kiva oli palata mukavien työkavereiden luo kesän tauon jälkeen. Huomenna toivottavasti paremmalla energialla, työpäivän päätteeksi pääsenkin kampaajalle, mikäs sen mukavampaa! Ihanaista työviikkoa ja arjen aloitusta siis :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti