sunnuntai 15. tammikuuta 2012

Viikonlopun fiiliksiä!


Muistan kun, hetki sitten perjantain töistä lähtiessä, puhuimme työkavereiden kanssa pukukaapilla että "no kohta se on taas maanantai, viikonloput menevät aina niin äkkiä" No jopas jopas, huomenna se tosiaan taas koittaa vaikka juurihan sitä töistä lähdettiin viikonlopun viettoon. Tammikuu on itselläni hyvinkin työntäyteinen, edessä maantaisin kellonympärys töitä lisätöiden merkeissä.. rankkaahan se on, mutta palkkapäivänä sitten tuntuu aina siltä kun ei olisi ikinä mitään tehnytkään! Hih, kerrankos sitä.. tai no, vielä kolme kertaa..


Perjantai taisi mennä ihan pelastusarmeijalle rentoillessa ja mitään ihmeellistä tekemättä. Ja ihan hyvä niin, se on välillä oikein tarpeen. Itselläni oli aika raskas viikko juurikin siksi että maanantain pitkän työvuoron jälkeen väsymys oli sitä luokkaa, että koko loppuviikko tuntuikin menevän vain väsymyksen kanssa painiessa. Yritän skarpata tulevalla viikolla :)


Eilinen päivä kului kotoillessa myöskin, ja jälleen kerran pukeutuminen oli sen mukaista: rentoa ja mukavaa. Päiväsellä päälleni eksyi Gantin trikoopaita, Gantin neuletakki (vanha kuin taivas mutta edelleen hyväkuntoinen!) ja Zaran farkut jotka eivät ole päässeet käyttöön juuri olleenkaan, sillä ovat vyötäröltä aivan liian isot ja huonosti istuvat Aina sama homma Zaran farkkujen kanssa. No päivällähän tarkoitukseni oli käydä kaupungilla asioilla, mutta jotenkin se sitten taas jäi. Menen sitten ensi viikolla. Tarvitsisin nimittäin passikuvan viisumihakemustani ja kielikoettani varten, täytyy yrittää hoitaa asia pois päiväjärjestyksestä heti ensi viikolla, tai kohta on liian myöhäistä!

Alkuillasta sain kuitenkin ystävältäni pelastavan viestin: "Moi, mitä teet tänään, tuutko viinille?" No johan toki!! Ystäväni asuu parin korttelin päässä, ja on joku aika sitten saanut asunnossaan remontin valmiiksi ja sitä lähdin sitten ihastelemaan. Illaksi valitsin päälleni niin ikään todella vähälle käytölle jääneen, Portugalista joskus vuosia vuosia sitten ostetun Guessin silkkitopin joka on ihana väriltään, kumma malliltaan ja hankala materiaaliltaan. Jalassa luottofarkut Gina Tricotista ja päällä vielä Mexxin musta jakku. 

Ystävälleni päästyäni olin mennä sanattomaksi siitä mikä ihana koti siellä odottikaan! Keittiö oli aivan taivaallinen, ensimmäisen 40min varmasti vaan istuin keittiössä Lokki -valaisimen alla ihastellen kaikkea sitä valkoisuutta ja raikkautta mitä ystäväni oli keittiöönsä saanut remontoitua. Sen jälkeen oma koti näytti taas siltä, että joka paikka on tavaraa täynnä (vaikka ei edes ole..) ja heti kun tulee sopivaa aikaa ja ennenkaikkea inspiraatiota, niin täytyy kyllä heittää kaikenmaailman turhia tavaroita ja papereita roskiin ja viedä turhia kellariin.. Hmmm, keväämmällä perusteellinen kevätsiivous.


No viinin ja ihanien juustojen jälkeen sitten suuntasimmekin lähimpään baariin muutamille. Ihan hauskaa meillä oli, vaikka tunsimmekin itsemme aika vanhoiksi siellä kaikkien aika paljon nuorempien keskellä, hih! No kerrankos sitä, kun hauskaa oli. Ja aamun pikkutunneillehan se ilta sitten venähti, ja tänään on ollut sen mukaiset touhut. Eli nukuttu sohvalla, syöty ja taas vähän nukuttu, koirapojat kainalossa tietenkin :)


Ihanaa ja energistä alkavaa viikkoa toivottelen kuitenkin kaikille! Koitetaan pitää aurinko mielissä, vaikka ei se ihan oikea valopallo taida meille vieläkään oikein kunnolla näyttäytyä. Minulle ainakaan, kun huomenna kello soi ennen kukonlaulua ja kotiin palaan vasta illansuussa..

ps. suosittelen tutustumaan ihanaan artistiin nimeltä Laura Jansen, itse olen totaalisen myyty! Ihana, ihana ja vielä kerran ihana. Täydellistä viikonloppumusiikkia!


4 kommenttia:

  1. Ihania kuvia sinusta ja asuistasi. Olet kyllä tosi kaunis. :) Jaksuja sinne ensi viikkoon! Ja pitääpä tutustua artistiin. :)

    VastaaPoista
  2. Ihana ihana ihana tuo valkoinen paita! Ja muutenkin koko alimmaisten kuvien asukokonaisuus, love! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih kiitos! Paita on kyllä aika kiva, mutta se on itselläni jäänyt aivan vaatekaapin pohjalle.. täytyisi vaan useammin kaivaa esille :)

      Poista