torstai 26. tammikuuta 2012

Kotiin klikattua..

Eksyin tänään nettikauppoja ja kevään uutuuksia nuuskiessani Boozt.com:in sivuille josta löysin yhtä sun toista oikein mielenkiintoista vaatetta! Olen heiltä aikaisemminkin tilannut ja todennut sekä palvelun että tuotteet hyviksi, joten tilaus lähti sitten menemään. Ja aika nopeaa toimitustakin lupailevat 2-4 päivää, joten ehkä ensi viikolla saan jo nämä ihanuudet kotiin :)

Kotiin klikkailin siis vaatteita joita voi tietenkin pitää jo nyt, mutta myös myöhemmin keväällä. Eniten ihastuin alla olevaan Vilan Ginni Knit Top -neuleeseen. Ihana beige väri ja löysähkö malli, tämä tulee ihan taatusti heti kovaan käyttöön ja tuskin maltan odottaa että saan yhdistää tämän keväämmällä farkkujen ja nahkatakin kanssa!


Seuraavaksi ihastuin tähän ihanaan väripilkkuun, punaiseen Vero Modan New Mia 3/4 Shirt Boos -ruutupaitaan! Minulle on viimeaikoina iskenyt kova ruutupaitakuume, joten tässä piristystä vaatekaappiin. Paita on muuten 100% puuvillaa joten taatusti mukava päällä. Ruutukuosin lisäksi ihastuin sen malliin, joka on ehkä hieman tavallista paitamallia naisellisempi, vaikka väri ei ehkä niin tyypillisintä minua olekkaan, luulen että tulen paidasta kovasti tykkäämään! Ja mikäli tämä oli onnistunut ostos, uskon sen olevan paljon käytössä kevään ja kesän tultua!



Ja voi mikä suloisuus tämäkin alla oleva neule oli! Onlyn Yarn Dyed V-Neck 3/4 Knit Pullover, tämäkin beigen sävyisenä, oli jotenkin ihanan raikas ja keväinen! Ja niin simppeli ja monikäyttöinen vaikkapa puhtaanvalkoisen topin ja leggareiden tai farkkujen kanssa. Ihana, ihana!! Uskon että mikäli tämä vastaa odotuksiani, tulee tästä yksi lemppareistani! Raidat, värit, malli... kaikki!


Tuskin maltan odottaa paketin saapumista! Lisäksi ostoskoriin päätyi muutamat korvikset arkea piristämään. Nyt alkaa ihan selkeästi kevät -fiilis nostamaan päätään, sillä kaikkia ihania ja raikkaita keväisiä neuleita tekee hirveästi mieli. Vielä siihen on kuitenkin matkaa, mutta odotan niiiiiiin paljon sitä että saan vaihtaa saappaat ja uggit ballerinoihin ja tennareihin, ja toppatakin nahkatakkiin.. Ai että! Odottaako muut kevättä yhtä malttamattomana kuin minä? Kyllä se sieltä tulee.. :)

4 kommenttia:

  1. Aivan ihania löytöjä, kerrassaan! :) Ja todella lupaavalta vaikuttava blogi, täytyypä tulla uudestaankin!

    Laapa
    laapalaura.blogspot.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niimpä, toivotaan että ovat livenäkin mieluisia jahka tuotteet kotiin saan! :)

      Poista
  2. Ton tyylistä ruutupaitaa sovitin tälläviikolla ja kauppaan jäi. Nyt vähän harmittaa. Onneksi sinä olit fiksumpi :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ouuu toivotaan että paita on sopiva eikä tarvitse lähteä palauttamaan, eihän näistä tilauksista ikinä tiedä :D

      Poista