sunnuntai 29. tammikuuta 2012

Mammi loves Scotch & Soda

Tällä hetkellä minun pitäisi olla nenä kiinni kirjassa tietokoneen ruudussa ja opiskella ensi viikolla töissä edessä olevaa lupatenttiä varten. No, nenä on kiinni tietokoneen ruudussa vaan ei ihan siellä missä pitäisi ;) Vaan empä voinut olla kiljaisematta ilosta kun kuulin että Putiikki Rannalla on ottanut valikoimiinsa Scotch & Soda:n ihanat vaatteet!! Scotch & Soda on lifestyle -brändi koko perheelle, heiltä löytyy ihania tuotteita niin miehille, naisille kuin lapsillekin. Ihanaa!! Olen varmasti ensimmäisten joukossa tempomassa Putiikki Rannalla -myymälän ovia kun ensimmäiset tuotteet saapuvat myymälöihin! Voi tätä iloa, ja katsokaa nyt vaikka itse:






























































Ja iskipä samalla aivan järkyttävä kesäkaipuu ja matkakuume. Eihän näitä kuvia katsellessa voi kuin huokailla ja odotella lämpimiä kesäiltoja, mielellään jossain kaukana lämpöisessä, auringon laskiessa, hyvässä seurassa.. tai miksei vaikka lähellä, merellä tai järvellä purjeveneen kannella.. voi itku :)
No takaisin realiteetteihin. Edessä kiireinen viikko ja tosiaan muutama tenttikin edessä, toinen työhöni liittyvä ja toinen ulkomaanproggikseen. Huh, tuskin maltan odottaa ensi viikonloppua kun kaikki on ohi ja saa vihdoin huokaista.. tai jäädä odottelemaan jännittyneenä tenttituloksia :) Lauantaina matkustan siis Helsinkiin ja aijon totta tosiaan tehdä pienen shoppailureissun! Eiköhän sellainen jossain muodossa ole ansaittu tätä sydäntalvea piristämään! Ihanaa alkavaa viikkoa kaikille! :)
























Kaikki kuvat Scotch&Soda

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti