torstai 29. joulukuuta 2011

torstai on toivoa täynnä..

Nyt on taas tavallaan palattu ruotuun tämän joulun parista, eli saavuin tänään maalta takaisin Tampereelle. Puolen päivän aikaan ystäväni laittoi viestiä ja kysyi haluaisinko lähteä porukalla siiville illalla, no mikä ettei! Mikään siipien ylin ystävä en ole, mutta onneksi Speakeasy tarjoaa muutakin ruokalistallaan.. ja kyllähän se maha siellä täyttyi! Oli ihana nähdä vähän isommalla porukalla, päivitellä kuulumisia ja jutella kaikenlaisista (työ)asioista, samalla alalla ja samassa työpaikassa kun melkein kaikki olemme, päätyy puheenaiheet aina siihen samaan arkiseen. Mutta mikäs siinä höpistessä, renouttavaahan ajatustenpurkua se tavallaan on.

Huomenna onkin sitten kunnon hemmottelupäivä: aamulla menen ripsihuoltoon Kauneussalonki Somaan, jota muuten suosittelen erittäin lämpimästi! Tytöt ovat saaneet todella soman salongin aikaiseksi, ja kyllähän se niin on että ammattitaito on mitä parhainta! Ripsihuollon (joka muuten tulee erittäin tarpeeseen) jälkeen täytyykin kiiruhtaa omalle luottokampaajalleni ja saan sanoa jälleen hyvästit kammottavalle tyvikasvulleni. Huh! Eli huomenna kunnon kaunistautumispäivä luvassa, ja sekös kelpaa näin ennen uuden vuoden juhlintoja ;)

Minulla onkin pitkästä aikaa tulossa oletettavasti oikein mukava vuodenvaihde. Muutamat viimeiset ovatkin kuluneet ihan vaan kotosalla, viime vuonna taisin herätä kotisohvalta "päiväunilta" rakettien paukkeeseen, ja tänä vuonna ei sellaista vahinkoa pääse käymään! Lauantaina Tampereelle saapuu kauan odotettu vieras Turusta ja muutama muu täällä asuva ystäväni tulevat luokseni istumaan iltaa.. pientä naposteltavaa olisi siis vielä keksittävä, käytävä hakemassa kuohuviiniä ja jotain pientä tarpeellista, ennenkuin ajatukset voi täysin suunnata juhlintaan! Mutta ehkäpä siitä lisää myöhemmin...

Ai niin, alla muutaman viikon vanha Stylesnobin hankintani: ihana blingbling rannekoru, olen ihan rakastunut siihen ja koru onkin päässyt miltei joka päivä ranteeseen Guessin kellon kaveriksi :)



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti