tiistai 20. joulukuuta 2011

joulufiilis, missä olet?

Alan jo vähän olemaan huolissani siitä, että joulufiilikseni ja -intoiluni on toden teolla päässyt unholaan tänä vuonna. En tiedä mikä siihen vaikuttaa, liekö lumettomuus vai marraskuinen Barbadoksen loma, mutta ei tästä oikein tunnu mitään nyt tulevan.. työpäiviä on jäljellä vielä kaksi ennen joululoman alkamista, ja yleensä olen tähän aikaan jo pakannut laukkuni lomaa varten, paketoinut lahjat ja fiilistellyt jouluista tunnelmaa ja musiikkia, sekä tietysti juonut litrakaupalla glögiä. Vaan en tänä vuonna. En edes tottapuhuen vielä ole varma missä jouluni vietän..

Jostain syystä ajatukset siis suuntautuvat ihan muualle. Tällä hetkellä muutto ulkomaille ja siihen liittyvien papereiden selvittäminen ja asioiden hoitaminen vie ajatuksista todella suuren osan. Odottavan aika on niin julmetun pitkä, että en tiedä miten selviän edessä olevasta vuodesta ja niistä tuhottoman pitkistä odotuksen täyteisistä päivistä järjissäni.. turha kai asiaa olisi sen enempää miettiä, helpommalla pääsisi.



Tällä hetkellä istun työpaikalla, joka elää 24/7 joulusta ja pyhistä huolimatta. Ikkunasta näkyy 12 kerroksinen rakennus jossa miltei jokaisella ikkunalla palaa jouluvalot, joistan näkyy kuusikin. Talo täynnä tuhansia ihmisiä, ja luulempa etten ole ainoa jolla on joulufiilis näiden seinien sisällä hukassa.. No, turha lienee valittaa. Täytyy ajatella positiivisesti, kun vielä kaksi päivää ahkeroin töissä, palaan seuraavan kerran asiaan vasta tammikuussa 2012. Vuotena, jonka toivon muuttaman elämäni. Vuotena 2012 jolloin toivon sydämeni kyllyydestä, että pääsen vihdoin toteuttamaan unelmiani ja muuttamaan elämääni. Matkustamaan kauas, että näkisin lähelle. Siitäpä siinä kai on loppujen lopuksi kysymys. Maailman pienentämisestä..


..Ehkä onkin aika miettiä ajatuksia, suunnitelmia ja toiveita tulevalle vuodelle 2012? Omalta osaltani toiveeni ja haaveeni ovat hyvinkin selvät, kun vaan saisin kärsivällisyyttä niiden toteuttamiseen!

Ainiin, ompa keväälle tiedossa kaksi ulkomaanmatkaakin! Toinen todennäköisesti sinne missä pippuri kasvaa, eli maahan johon olen muuttamassa, ja toinen ihan tähän eurooppaan!! Niistä kivoista jutuista myöhemmin lisää.

Tsemppiä loppurutistukseen ja jouluaherrukseen kaikille, toivotaan että saataisiin valkoinen joulu!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti