keskiviikko 28. joulukuuta 2011

kevät mielessä!

No niin nyt se alkaa,  kevään ihanat uutuudet alkavat pilkistää alennusmyyntien jälkeen kauppoihin ja itse juuri selailinkin H&M:n kevään mallistoa. Kovasti alkoi itseäkin piristämään kun tietää että kyllä se kevät sieltä tulee, hitaasti mutta varmasti. Vaikka tällä hetkellä tuntuukin, ettei talvi ole vielä edes alkanut, mutta omasta puolestani saa jäädä vaikka alkamatta ja vuoden ensimmäiset kuukaudet saisivat mennä pikakelauksena eteenpäin..

H&M:n mallistosta eniten silmääni pisti keltainen ja vihreä, varmat kevään värit. Itse ehkä vähän vierastan etenkin keltaista pukeutumisessa, mutta kuka tietää ehkä ensi keväänä ja kesänä se tuntuu hyvinkin kotoisalta vaihtoehdolta. Nopealla silmäyksellä voikin todeta, että värit ainakin kevät ja kesämuodissa vielä säilyvät tulevanakin kautena. Ja sehän sopii! Muutenkin nuo kevään raikkaat sävyt ja materiaalit piristävät mieltä. Itselläni on jo viime syksystä asti ollut joku kumma himotila vihreään, ja uskon että ensi keväänä jotain piristävää vihreää ehkä omaankin vaatekaappiini eksyy..








1. Ihastuin tähän valkoiseen viskoositoppiin (9,95e) ja juuri sen raikkauteen, ja miten hyvältä se näyttää ruskettunutta ihoa vasten, tykkään! 2. Ja tämä pitkä sifonkitoppi (39,95e) näyttää jälleen mallin yllä todella kivalta juuri mustien leggingsien ja simppelin laukun kera. Vaan luulen että jos itse lyhyen ihmisenä laittaisin tuollaisen topin päälleni, näyttäisin lähinnä huvittavalta.. Mutta ihana, siitäkin huolimatta! 3. Suloinen minimittainen nahkahame näyttävällä sifonkireunuksella (79,95e) muuttuu keveäksi pirteällä keltaisella satiinitopilla (24,95e) ja ainakin tämän mallin yllä kokonaisuus näyttää todella kivalta! 4. Jos keltainen tuntuu vielä vähän vieraalta, niinkuin omasta mielestäni, on tälläinen pieni väriruiske kangashuivin (19,95e) muodossa muuten simppelissä asussa kiva lisä. 5. Ajaton nahkainen kirjekuorilaukku (59,95e) kestää käytössä vuodesta toiseen, sopii juhlaan ja miksei myös arkeen, ja on aina tarpeellinen.


Ja sitten, entäs tämä ihana pinkki tyttömäinen mekko? Tuliko kenellekkään muulle mieleen taannoinen Lauren Conradin sievä asu? ;) Siinäpä siis oiva idea kaikille copycateille, eikä ole muuten hinnalla (19,95e) pilattu. Pientä asustusta ja ta-daa!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti