lauantai 3. maaliskuuta 2012

Ostoksia...

Viime viikolla eksyin muutamaan otteeseen vähän ostoksille. Kauppojen tämän hetkinen tarjonta kevätvaatteita oli mielestäni vähän laiha, mitään varsinaisen ihanaa ja erityistä en onnistunut löytämään, mutta aina jotain kuitenkin.

Täällä Tampereella eksyin Gina Tricotiin niiden vihreiden housujen perässä, joista jo aikaisemmassa postauksessa haaveilin. No löytyihän niitä, ja vielä sopivaa kokoakin! Ei muutakuin sovituskopin kautta kassalle. Housujen malli ei ole ihan niin slim kuin olisin toivonut, mutta päätin ne ostaa siitä huolimatta. Olen yrittänyt mallailla housuja monenlaisien yläosien ja kenkien kanssa ja päätynyt siihen että ei näistä taida korkokenkien kavereiksi olla, jäänevät siis odottelemaan keväisempiä säitä valkoisten tennareiden ja ballerinojen kaveriksi. Niimpä tuo housujen mallikaan ei häiritse niin paljon, kun todennäköisesti tulen niitä pitämään vähän rennommassa asukokonaisuudessa. Mutta kaikesta huolimatta olen tyytyväinen ostokseeni! Vihreät housut ovat täällä, jeijj!

Eilen olin Helsingissä koko päivän kestävässä koulutuksessa, ja rankan päivän jälkeen jaksoin vielä poiketa pikapikaa stokkalla ja Zarassa. Zara oli taas tupaten täynnä enkä viitsinyt edes miettiä sovituskopeille pääsyä, joten ostin yhden mustan puseron ihan randomina sen enempää sovittelematta. Tykkään paidasta hurjasti päällä, mutta nyt kuvissa se näyttää sille kun ei istuisi mitenkään päin ylleni. Hitto.

Zaraan jäi muutama ihana yläosa, joita ajattelin ensi lauantain Helsingin reissulla käydä hypistelemässä. Yksi niistä oli lyhythihainen ihana paita, jossa oli hieman rinnassa ja helmassa pitsiä ja toinen valkoinen kukallinen pusero. Kuosi miellytti silmää kovasti, mutta en uskaltanut sitä sovittamatta ostaa.. todennäköisesti täytyy vielä hetki sulatella tuota kukkakuviointia..


Mutta nyt vaihtuu farkut ulkoiluvaatteisiin ja lähden koirapoikien kanssa ulos nauttimaan tuosta ihanasta auringonpaisteesta! Tehkää kaikki muutkin niin, ja tietenkin ihanaa ja rentouttavaa viikonloppua! Pus!

1 kommentti: