tiistai 21. helmikuuta 2012

Hello lover!

Kyllä, olen seonnut.

Olen jo pidemmän aikaa etsinyt sopivaa pikkulaukkua/clutchia johon satsata. Louis Vuittonin Eva Pochette on ollut yksi mieluinen malli jo pitkään, mutta olen jotenkin kovin kyllästynyt koko Vuittonin laukkuvalikoimaan ja kun tuota Eva Pochettea tulee vastaan katukuvassa tämän tästä, on laukku menettänyt silmissäni kaiken hohtonsa, siitä on tullut vähän turhan arkinen ja tavallinen.. muutenkin ilmassa jonkin asteen kyllästymistä koko Vuittoniin, muutamia ihania malleja sieltä toki edelleen löytyy, mutta tällä hetkellä haluan laukun jonka kuosista ei heti kilometrin päähän näe että jaahas, sieltä tulee Vuitton..

Niin no mitä sitä jaarittelemaan, löytyihän se laukku. YSL:n hempeän pastellinen laukku oli ensiksi silmiini jopa jotenkin ällöttävän karkkimainen, mutta aikani sitä pyöriteltyäni totesin pitäväni laukusta ihan hurjasti! Käykö muille ikinä niin, että jokin asia on vaan niin ruma, että se on samalla jopa ihana.. ja pakko saada? Pidän laukun hempeydestä ja siitä, että siinä on tarpeeksi pitkä hihna jotta sen saa halutessaan myös olan yli. Tällä hetkellä villityksenä näkee joka puolella YSL:n Belle Du Jour -laukkumallia lähes kaikissa sateenkaaren väreissä ja vaikka kyseinen malli onkin niin kovin ajaton ja klassinen ja kaunis, ei siinä silti ollut sitä jotain mitä tässä ihanuudessa! Ja juuri tuota Belle du Jour -laukkua miettiessäni olin jälleen saman kysymyksen äärellä kuin LV:n kanssa, haluan jostain syystä tällä hetkellä uida vähän vastavirtaan ;) Ja vaikka LV:n laukut tällä hetkellä vähän tökkivätkin, niin merkin asusteet sen sijaan iskevät sitäkin kovempaa, joten no worries, ihan niin pahasti en ole sentään seonnut että yhtä suuresti himoitsemaani merkkiä ihan kokonaan lemppaisin! Hih!

Käyttöönhän nämä laukut ostetaan, joten uskon että tälle uudelle ihanuudelle tulee erittäin paljon käyttöä kevään myötä. Aina esim. kaupungille lähtiessä ei huvita raahata isoa laukkua mukana, vaan riittää että mukana on puhelin, rahat ja avaimet. Tämän laukun näenkin paitsi siistimpään asukokonaisuuteen yhdistettynä, niin myös arkisemmin esimerkiksi nahkatakin, farkkujen ja söpöjen hemepiden pastellinväristen ballerinojen kaverina kuin myös ehdottomasti kesäiselle terassi-, tau baarireissulle lähtiessä!


No, kuvat puhukoot puolestaan. Mammi loves YSL!




1 kommentti: